ota poka kusen koca

yani şimdi tv konusunda adam da bira haklı yahu. Ne demek sen git yüz bende rahat rahat tv izliyim. Kocam bana böyle bişey dese bende git kendine tv al o zaman derim. Bir güzel de grip atarım yani. Kurulan cümlenin meali, ayy bıktım senden artık, sureklı elin kumanda da boğdun beni Bi git de kafamı dinleyeyim. Nyani ben bunu anlardım.
bir tane izledigim dizi var oyle tv duskunu insan degilimdir. Kendiside ayni sekilde izledigi bi kac sey vardir. Ben izlerken izleme su aptal seyleri der ama o recep ivedik izlerken ben saygi duyarim bisey demem. Bi yeri acar ama tv ye bakmaz elinde telefon. Ama degistirince izliyorum der degisuk bi tarz.

Benim kocamda küser çatlatır beni.Ki bence küsmek kendini ifade edememek demek.İletişim özürlü:KK47:Ama ben ne yaptım.Küstü mü Küssün sadece zorunlu hallerde birsey sormam gerektiği zaman iletişime geçiyorum.Bunun haricinde evin içinde çok ama çok mutluymuş gibi yapıyorum.Telefonda kızlarla dedikodu yapıp şen kahkahalar atıyorum.Merak duygusu uyanıyor.Dili şişiyor.Kendini yanlız hissediyor.Evin içinde dolaşırken şarkılar mırıldanıyorum.Kendime bakım yapıyorum.Pes eden o oluyor.Ohh canıma değsin diyorum.:KK49::KK49::KK49:

ayy kocan olunca kotude etraftada olsa boyle insanlarla ugrasmak zorrr

Benim eşim de a desem küserdi B desem küserdi. Eviliğimizin ilk senesi bu şekilde kabus gibi geçti. Bir gün küstü yine artık dayanamadım ben de konuşmadım tam inatlaşmamız bir hafta sürdü. Ben küsmeyi sevmediğim için içim içimi yese de dayan bu sefer o gelip özür dileyecek dedim ve dayanamadı o geldi sarıldı özür diledi ama o an ağlama krizine girdim içimi boşalttım resmen o halimi görünce değişecem söz bu huyumu törpüleyecem dedi ve çok şükür sözünü de tuttu. İki yıldır çok rahatım artık espride sohbette yapabiliyorum eşimle.

Back
X