otel deneyimleriniz paylasimlar oneriler

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
Selam arkadaslar. Malum erken rezervasyon zamani basladi binlerce otel arasindan secim yapmak haftalarimi aldi yorumlar okuyorum netten ama bir cogu cok tutarsiz.

Dedim ki burda konakladigimiz otelleri paylassak hoslandigimiz ve hoslanmadigimiz yonlerini yazsak iyi bir paylasim olmaz mi?

Ornegin gecen yil bodrum da delta beach resort ta tatil yapmistik. Yemekleri fena degil ancak icecekleri faciaydi. Sudan baska birsey ictigimizi soyleyemem. Ancak odalar tertemiz ve kesinlikle yuzdugum en iyi koylardan biriydi. O deniz herseye deger!

Bu yil da water planet delux spa alanya dan rezervasyonumuzu yaptik ancak henuz gitmedigim icin fikrim yok. Tatil donusu yorumlarimi paylasirim:)
 
Güzel bi konu olmuş. Umarım faydalı olacaktır
Otel turan princess residence, sunis Kumköy beach resort hotel ve IC hotellerinin hepsinden memnun kaldık.
Oteller de tatil yapmış olmama rağmen otel tatili bana ters. Oğlum için gittim hep. Artık büyüdü. Farklı alternatifleri değerlendirmeyi daha çok seviyoruz.
 
Bu yaz benim düğünüm var ve alanya da vikingen resort spa otelini seçtik balayı için internetten kötü yorumlar okudum fakat arkadaşlarımdan gidenler begenmişler benimde kafam karıştı açıkcası :(
 
İnternet yorumlarına pek takılmayın bence. İnsanların beklentileri farklı oluyor sonuçta.
Önemli olan temiz olması ve yemeklerinin lezzetli olması. Zaten oradaki her yemeği yiyemiyor insan. Alkol kullanan biri içkilerini yerebilir.
Ben gittiğim her otelden memnun kaldım. Bi tane Alanya'da bi otel vardı. Adını hatırlamıyorum şimdi. Allahım öyle köyüydü ki. Otelden Nasıl kaçtığınızdan bilemedik.
Ucuz olan ama buna rağmen herşey dahil konseptinde ki otellerde sıkıntı olabilir belki
 
su an water planet otelindeyiz.

eger buyuk beklentileriniz yoksa verdiginiz parayi fazla fazla alirsiniz bu otelde.

benim icin bir otelde onemli olan iskeleden girebilecegim temiz bir deniz, temiz havlu ve carsaflar aslinda. sonrasindaki hersey teferruat bana kalirsa. bu konuda otel beni tatmin etti.

ama gordugum olumsuzluklari da paylasmak istiyorum ki belki bir baskasi icin bu cok onemlidir fikir olur diye.

otelin sanirim tum odalari dolu. yemek icin aksam bayagi yemekhane sirasi gibi sira bekliyorsun. yemek cesitliligi cok fazla yok ama ac kalmazsin ve yemekler lezzetli. kirmizi et beklememek gerekiyor pek. ve tabiki toz icecekler oldugu icin ben otellerde genellikle icecek tuketmiyorum tatlari bir garip.
deniz guzel ama aksam saati biraz yosun vs doluyor. havuzlar temiz yogunluk var ama cok fazla havuz oldugu icin rahat yuzebilirsiniz sadece sezlong olayi sorun olusturabilir.

turkce konusan cok az musteri gordum. genellikle ruslar tercih ediyor. ama cocuklu aileler icin hersey dusunulmus cocuklar burada cok egleniyorlar sanki.
 
Back
X