Otel mi ev mi

Ya cok abartmiyor musunuz?
Ozel aracla gideceksiniz,halihazirda evden calisiyorsunuz,gideceginiz kisiler izole,siz izolesiniz. Daha ne?
Ben her turlu ortama girip cikiyorum, esim benden daha beter rezil ortamda calisiyor. Bize de cevremizdeki kimseye de bulasmadi, cunku kurallara uyuyoruz. Temizlik ve mesafe oldugu surece kimse korona falan olmaz.

Şimdi bu konu yüzünden çok gereksiz dertlendim
Ya ilerde gelinim böyle biri olursa?
Kendi ailesiyle 10 ay yaşayıp bize uğramamak için her yolu denerse 😱
Ne yaparım ne derim hiç bilemiyorum 😂

Allahım sen iyi insanlarla karşılaştır ne diyeyim 🤲
Oglun var mi oglun
Benim var,yanmisiz. Bilemedim ya. Cok cok yalniz ölürüz napak. Gelmeyen gelmesin.

Oglun var mi oglun
Benim var,yanmisiz. Bilemedim ya. Cok cok yalniz ölürüz napak. Gelmeyen gelmesin.
Çocuğum yok henüz
Ama içimi dehşet kaplıyor böyle konulardan sonra

Binbir çeşit gelin tribi çekiyorsun
Sağa dönsen sorun sola dönsen sorun
Gelin=sorun 🤦‍♀️

Çocuğum yok henüz
Ama içimi dehşet kaplıyor böyle konulardan sonra

Binbir çeşit gelin tribi çekiyorsun
Sağa dönsen sorun sola dönsen sorun
Gelin=sorun 🤦‍♀️
Ne yalan soyleyeyim,hic gelinim olmasin bile diyorum garip hikayeleri okuyunca. Kiyamet bekari olsun benim oglan. Hayirsizla evlenip basima bela olacagina. Kurarim tursusunu

Valla bu nedir 1.5 senede gideceği 3-4 gün corona bahanesi olmuş bir tantana bir tantana.İyi bizim canımız var hastanede çalışıyoz 1 senedir coronanın dibindeyim.

Bebeğim neredeyse 1 yaşında oldu. Salgın sebebiyle eşimin ailesi henüz göremedi. 75 yaşındalar. Şu anda gidemezsek temmuza kalacak. Eşim de çok tedirgin ve mutsuz. Ya görmeden ölürlerse diyor. Bu hafta gitmeye karar verdik ama evde kalmak daha riskli geldi. İlçe merkezinde otel var. Otel boşmuş. Zaten Doğu Karadenizin ilçesi. Otelde kalıp birk gün, gündüz maskeli bir şekilde bebeği göstermek mantıklı mı? Otelin risk durumu ne derecedir. Yayla turizm yapıldığı bir yer, şimdi ilçede bike kimse yok
Biraz abartmıyor musunuz? 78 yaşındaki babamla 2 hafta önce hastanede kaldım ameliyatı olduğu için. Oradan çıkınca da evde kaldık beraber.. şimdi.o kendi evine geçti ve her gün gidip yemek temizlik yapıyorum. Kızım 2 yaşında ve kreşe gidiyor ama haftada 2 gün dedesine gidip 2 saat zaman geçiriyorlar. Babam da her gün mahalle içindeki kasap market gibi yerlere çıkıyor. Aynı zamanda babamla erkek kardeşimle aynı evde kalırlarken kardeşim covid kapmış dayımdan ama ayrı odalarda durup aynı banyoyu kullandılar babama geçmeden atlatıldı.
Tabiki gelişine yaşayın demiyorum da gerekirse covid testi yaptırıp sonucunu alarak kimseye temasta bulunmadan gidip kalın eşinizin ailesinde

Ne yalan soyleyeyim,hic gelinim olmasin bile diyorum garip hikayeleri okuyunca. Kiyamet bekari olsun benim oglan. Hayirsizla evlenip basima bela olacagina. Kurarim tursusunu
Benim zaten oğlum olur da evlenirse ömür boyu yanıma uğramayabilirler bence
Gelin triplerini alttan alamayabilirim
Kendime hiç güvenmiyorum

Allah hayırlı insanla karşılaştırsın duasını başına iş geçen biri bulmuş demek ki
Duyduğum en anlamlı temenni benim
Özellikle buraları okuduktan sonra

Devlet hastaneleri şuan hasta yükü açısından rahat gayet eylül ekimde değiliz çoğu covid polikliniği boş hatta

Sizin öyle olabilir ama bu her yerin böyle olduğu anlamına gelmez. Bizim hastane gayet tıklım tıkış ki ben turistik bir bölgede küçük bir ilçedeyim. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Ankara’da ve İstanbulda da arkadaşlarım var, onlar da yoğun çalışıyor.

Sizin öyle olabilir ama bu her yerin böyle olduğu anlamına gelmez. Bizim hastane gayet tıklım tıkış ki ben turistik bir bölgede küçük bir ilçedeyim. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Ankara’da ve İstanbulda da arkadaşlarım var, onlar da yoğun çalışıyor.
Ben bizzat ankaranın göbeğinde olan bir hastanede çalışıyorum, covid poliklinikde de görev alıyorum, eşim de başka bir hastanede ankarada epey rahatladı şuan hastaneler sizin ilçe yoğun olabilir onu bilemiyorum

Back
X