• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OTEL TATİLİ(PARAMIZLA REZİL OLDUK)

oglumun_kalbi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
322
118
18
42
Tatili son günü daha önce gittiğimiz bir otelde geçti, üstelik otel sahibi eşimin arkadaşı, gecelik130 lira, 100 liraya indirirler sanırım demiştim o yüzden çok ses çıkarmadım.Gittiğimiz bölgede (yayla) en güzel manzaralı odaları rahat otellerdendi, etrafta daha çok küçük pansiyonlar var geceliği30liradan ama berbat olduğu içinbu oteli tercih ettik.

rezervasyonluolduğu halde özensiz oda verildi, üstelik otele ait bir projektör cihazı vardı odada ve heryereasılmış çarşaflar, görevliye çarşafları alırmısınız dedim, sabaha kadar kalsa olmaz mı dedi, eşimçarşafları odadan topladı, sesimizi çıkaramadık, saat 2100,yoldan gelmişiz, hem tanıdık da var arada vs. yastıklar düzenlenmemiş yani başkasının yattığı bariz belli, duşalıyımdedim, gider iyi götürmüyor, ayaklarımın altında su toplanıyor, elhavluları ile kurulandım sesimi çıkarmadım,kalorifer yanmadı görevliye söyledim, baktı yapmadan gitti, klima açtık havayı çokkuruttu.kahvaltı güzeldi,biz dışarı gezmeye gittik bütün gün dışarıdaydık,Otele ait projektör cihazı biz geldiğimizde odadanalınmıştı, yaniodamıza girilmiş, tuvalet kağıdı ararken bir de kullanılmış havlu bulmayım mı,çıldırdım, temizlenmemiş oda bize verilmiş.neyse ertesi gün gidicez ama o kadar sinirlendimki bağırdım hatta küfür ettim artık, eşimotelden çıkmak istemiyor, başka yerde kalalım dedim, diğer yerler dahamı iyi vs dedi, biraz mahrumiyet bölgesi de gittiğimiz yer, dağ başı idi.bir kahve istedik, ücret istediler, halbuki ücretsizmiş, otel sahibiöyle dedi.

başka müşterilere aşağıda şömine yakılıyor, benim bebeğim var kaloriferi yapmadınız ne b..tan otelsiniz, tatilim b..k gibi geçiyor diye bağırdım,,kalorifer yapıldı, yeni havlular verildi, otelpatronu telafi edicez dedi, yarın size güzelkahvaltı vs verilecek dendi, ertesi sabah kahvaltıya indik, bizden önce gelenlere kahvaltı hazırlanınca otelde rezalet çıkardım,2.sınıf insan muamelesi gördük resmen, neymiş onlar önceden sipariş vermimişlermiş.

işin kötüsü 100 lira beklerken gecelik fiyatı sadece 10 lira indirdiler, 120 liradan oldu ki ekstra indirim olmadı, sanırım rezalet çıkardığım için.bu durumda ne yapılabilir?

bende karadenizliyim
ve karadenizde yaşadım aynı bu durumu
her sene giderim ama asla kalmıyorum paramla rezil oluyorum sadece günü birlik gezmeye gidiyorum
bu tür şikayetler duyuyorum o yüzden acaba aynı yer mi diye merak ettim

bende karadenizliyim
ve karadenizde yaşadım aynı bu durumu
her sene giderim ama asla kalmıyorum paramla rezil oluyorum sadece günü birlik gezmeye gidiyorum
bu tür şikayetler duyuyorum o yüzden acaba aynı yer mi diye merak ettim
siz nerede yaşadınızbu sorunu
bizimgititğimiz yerin altıalabalık tesisi, yani adamlar aslında lokantacı,otelciliği bilmiyorlar

Oteli savunmuyorum yanlış anlamayın ama odalara konaklayan varken kalış temizliği yapmak için zaten siz dnd kartı asmadığınız yahut dnd butonu varsa basmadiginiz sürece girilir.

Bu tarz yerlerde temizlenmesini istediğiniz her şeyi söküp yere atın ki değiştirsinler. Değişim kartı koymazlar çünkü. Ön büroya bildirseniz bile es geçilebilir.

Keşke bizzat girer girmez, temizlik isteseydiniz fark ettiğinizde. Yanlış anlamayın beni 120 tl'ye çift kişi yp yahut tp konaklama olan otel vasfındaki yerlerden çok hayır beklemeyin. Maliyeti düşürmek için her şeyi yaparlar. Neresi olursa olsun. Personelin ilgisizliği de bu yüzden zaten.

Tripadvisor ve Booking tarzı yerlerde vardır bu otel. Olumsuz yorum bırakın, düşük puan verin. Bir daha gidecekler mağdur olmasın.

İsim verin lütfen her yerde.Binlerce işletme var.Hakeden,hakkıyla iş yapan,sözü namus bilen yerler para kazansın.bu anlattığınız gibi işletmeleri rezil etmekten çekinmeyin lütfen.Kazanmasınlar batsınlar,sahiplerinin adı çıksın rezil olsunlar.Herkes işini hakkıyla yapsın kardeşim sizin talep ettikleriniz vaadedilen dışında bir ekstra jest değil

Diger sikayetlerinizi es geciyorum yorum yapmicam. Ama tabiki de sizden once gelip siparis verenlere once goturecekler. Biri bana tatilde boyle davransa, diger kahvalti yapan gruptan bahsediyorum guler gecerim ciddiye bile almam. Bence otelden cok kendinizi rezil etmissiniz havlulari yere koymaniz gerekiyordu ve evet odaya girerler en basindada o odayi oyle teslim almayabilirdiniz.

Diger sikayetlerinizi es geciyorum yorum yapmicam. Ama tabiki de sizden once gelip siparis verenlere once goturecekler. Biri bana tatilde boyle davransa, diger kahvalti yapan gruptan bahsediyorum guler gecerim ciddiye bile almam. Bence otelden cok kendinizi rezil etmissiniz havlulari yere koymaniz gerekiyordu ve evet odaya girerler en basindada o odayi oyle teslim almayabilirdiniz.
temizlik isteseydim kesin yapmazlardı dha bir kalorifer sorununu çözemediler, halbuk basitmiş
benden önce kahvaltısı hazırlanan kişi oranın sözde işletme müdürüymüş, yaniyakın akrabaları
ben onları rezil etmek isteiştim

Ben ne olursa olsun bir bayanın bu kadar kaba konuşmasını , orta yerde çirkeflik yapmasını doğru bulmuyorum , aynı türden bir Bayan arkadaşım var , kesinlikle onunla bir yere gitmek istemiyorum, kendim rezil olmuş gibi oluyorum ,,, sorununuza gelince de bunlar etrafta çirkeflik yapılmadan da çözülebilecek sorunlar , ya da eşinize söyleseydiniz o söylenseydi , bir bayana yakıştıramadım

1-sizden once gelene, once kahvalti hazirlanir. İsletme muduru olmasi durumu değiştirmez

2- turkiyenin her bolgesindeki, 5 yildizli otellerde bile odayi temizlemek, luzumsuz seyleri almak icin odada musteri yokken girilir. Genellikle gittigim otellerde her gun odama girilip temizlik yapiliyordu

3- 120 tl ye hersey dahil 5yildizli otellerde kalabilirmissiniz illa bodrum olmasina gerek yok. Didim vs olabilirdi. bana acayip pahali geldi yarim pansiyon icin

Otel organizasyon konusunda iyi degilmis ama talebiniz dogrultusunda her istediginizde yapilmis. Boyle yerlere musteri yorumlrina bakarak gitmekte fayda var

trabzon uzungöl

Tahmib etmistim.
Siyasi rant icin 5 senede carpik tesislesmeden ne hayir gelir.Ayrica gelenlerin cogu da araptir.Onlarda temizlik te hak getire.Haliyle bu da isletmeye yansimis.Uzungol sundan 8 9 sene once uzungoldu.Simdi araplardan para kapisi haline geldi.Giresun ya da Rize yaylalarini deneseydiniz keske.

Rezalet ya. Millet tatile gidiyorum diye rezillik çekip dönüyor. Onun yerine evinde aç klimayı otur daha az stresli geçer günlerin. Cidden acınacak hal. Kötü olmuş. Geçmiş olsun. Çok fazla şikayet var bu sezon niyeyse çoğu kişiden duyuyorum hep. Açık isim verip gerekli yerlere şikayet edin bence. Sosyal medya bu konuda çok etkili. Şikayet var siteside aynı şekilde.

Back
X