OTEL TATİLİ(PARAMIZLA REZİL OLDUK)

Nasıl küfür edebildiniz? Konuşarak hakkınızı arayamıyo musunuz? Eşinizin otelden çıkmicam tavrı da tuz biber olmuş. Odanın halini görür görmez oda değişimi talep edip vermiyolarsa çıksaydınız bunları yaşamazdınız. Otel müdürü mü sahibi mi anlamadım yeterince tanıdığınız değilmiş demek ki. Kendisine kibarca anlatsanız çözmesi lazımdı normal şartlarda. Bu durumda yapabileceğiniz tek şey bu sitede otelin adını vermek. Booking ve trip advisora kötü yorum yapıp o anlattığınız halin fotoğraflarını eklemek olacaktır.

Geceliği 600 tl bir otelde daha beterini yaşadım geçen bayram
Odayı lağım bastı. Ondan hiiiiç şaşırmıyorum her an herşey olabilir

Malesef Karadeniz bölgesi tam anlamıyla turizm yapamıyor sizin adınıza üzüldüm otelin internet adresi varsa Oray'a şikayet yazın ki diger insanlar madur olmasın

Temizlenmis otel odasinda bile icim tam rahat olmaz eve gidince otelde kullandigim herseyi yuksek derecede yokarim ki temizlenmemis otel odasini dusunemiyorum.

Bende boyle bir yere abant tarafinda denk gelmistim bungalowdu elimi hicbjr yere suremedim yatakta kendi havlumu yastiga serip yattim sukur 2 gundu yoksa daha fazla dayanamazdim.

Cesitli otel uygulamalari var onlara girerek olumsuz yorumunuzu yapin. Bu onlara en guzel ceza olur.

Oralarda çok lüks aramayın zaten günlüğü 120 tl ye kaldığınız bir yerden ne bekliyorsunuz ki. Karadeniz de Antalya otelleri konforunu bulamazsınız. Madem oda temizlenmemiş giriş yapmadan odanızın temizlenmesini çarşaf havlu değiştirilmesini istiyorum deseydiniz. Bana otel değil pansiyon gibi geldi. Bir hece kalmışsınız zaten yapacak bir şey yok öyle bir yer demek ki bir daha gitmezsiniz bir hafta kalmamışsınız sonuçta.

Gecen yil orda bi bungalov otelde kalmistim ve odada tv olmamasi disinda hicbir sikayetim olmamisti.biz sizden yari kati fazla vermistik ama degmisti.kahvalti vs gayet iyi karsilandik.ustelik sectigimiz oda kalmamis diye bizi daha iyi bir odaya yerlestirmislerdi.mudurun akrabasi vs de degildik:)Ayrica nerde olursa olsun once gelenin yemegi once hazirlanir.Aman bilmem kim hanimlar otelimize gelmis de surda kahvaltisi tesrif edene kadar dursun demezler.Ayrica hakkinizi aramaya calismissiniz ama bi kadinin ciyaklamalari disinda kimse dusunmemistir hakkinizi aradiginizi.Bir de sakince konusmayi deneseydiniz keske:kahve:

yazdığınıxim ama bir karadeniz yaylası

siz ne yaptınız

Niye isim vermiyorsunuz? Bu bir şikayet sonuçta, bunu yazdığınıza göre insanların bu durumdan haberi olsun istiyorsunuz. Lütfen isim verin de başkaları da parayla rezil olmasın. İsim verilmeyecekse bu konuyu açmanın bir anlamı yok bence.
Edit: isim verilmiş tamam.

Back
X