Dilerim konuşur canınızı sıkmayın onun için mücadele eden bir annesi var o çok şanslı oğlum şuan az da olsa beni aanlayıp komutları uygulayabiliyor bizimki ağır otizm ona rağmen çocuğum bizi biliyor komutlara az da olsa uygulayabiliyor konuşma sadece baba diyorMerhaba oğlunuz şimdi nasil.
Benimde 3.5 yaşında oğlum atipik otizm tanısı aldık 3 yaşındayken. 7-8 aydır özel egitim alıyoruz. İlerleme kaydettik baya.
Sadece konuşmuyor inşallah oda olucak
Ogulunuzda erken otizm belirtilero fark ettniz mi ettiyseniz bunlar neydi? Bilgilenmek amaciyla soruyorum 10 aylik kizim var goz temasi sosyal gulumseme denileni anlama var ama al deyince aliyo vermeyi bilmiyo parmak gosterdigime bakiyo ama kendi gosteremiyor bide 3 aylik olduktan sonra agulamayi kesti ve kebdi kendine konusmasi anlamsiz sesler cikarmasi cok az suya bivv diyo ve tekrar ettirebiliyorum ama inne dediginde tekrar ettiremiyorum lutfen donis yaparsaniz cok sevinicemMerhaba arkadaslar konuyu acma sebebim özellikle otizmli annelerin yardimlasma amaciyla actim.Bende bir otizmli bir cocuk annesiyim. Oglum 6 yasinda Erken Cocukluk Otizmi(Kanner sendrome) tanisi koyuldu.3 yasinda kres te farkina varildi.ilk belirtisi grup aktivitelerine katilmamasi oldu.Ve zorlu mücadelemiz böylelikle baslamis oldu..Sizleride dinlemek isterim.
Kusura bakmayın bşraz geç oldu tabi Otizmli bir oğlum minik kızım olunca hayli zor geçiyor ikiz büyütüyorum resmen ama olsun çok tatlılarOgulunuzda erken otizm belirtilero fark ettniz mi ettiyseniz bunlar neydi? Bilgilenmek amaciyla soruyorum 10 aylik kizim var goz temasi sosyal gulumseme denileni anlama var ama al deyince aliyo vermeyi bilmiyo parmak gosterdigime bakiyo ama kendi gosteremiyor bide 3 aylik olduktan sonra agulamayi kesti ve kebdi kendine konusmasi anlamsiz sesler cikarmasi cok az suya bivv diyo ve tekrar ettirebiliyorum ama inne dediginde tekrar ettiremiyorum lutfen donis yaparsaniz cok sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?