Otizm bitti gülistan özarpacı danışmanlık alanlar

Merhaba ben danışmanlık almadım ama kendisi uzun süredir takip ediyorum hatta bu kadar takipçisi yokken bile takip ediyordum. Oğluma kendim diyet ve takviye başlamıştım bir sene oldu çok faydasını gördüm. Hiç konuşmadığı için sürekli ağlardı, çığlık atardi
Diyet detoks takviyelerle çok şükür çok şeyi aştık bir çok otizm belirtimiz bitti. Bence en başta yediklerini değiştirin glutensiz kazeinsiz diyet sonrada ister danışmanlık alın isterseniz kendiniz yapın ama gerçekten çok faydalı oluyor.
Çocuk içerden yaniyormus acı cekiyormus da haberim yokmuş bağırsakları düzelince mutlu huzurlu oldu çok şükür

Merhabalar yorumunuz için teşekkür ederim şuanda nasıl çocuğunuz konuşabiliyormu kaç yaşında yaptınız diyeti

Biz aldık malasef denediğimiz çoğu şey gibi oda pek bir işe yaramadı biz en çok hareket eğitiminden fayda bulduk yurtdışından geliyoruz türkiyede bir yere orası faydalı oldu bağırmalar bitti kendine vuruyordu hiç kelime yoktu şimdi bambaşka oldu uzun süredir görmeyenler şaşırıyor

Ne kadar diyete devam ettiniz hiç mi fayda görmediniz ? Hareket eğitimş nerde aldırıyorsunuz çocığunuz kaç yaşında bu arada

Biz danışmanlık aldık baya gelişme de oldu.hareket eğitimi elbette çok faydalı ama içerden detox yapmayınca beyin için bişeyler kullanmayınca algılar tam anlamıyla açılmıyor maalesef. Bence hem takviye hem eğitim beraber gitmeli. Çocuğun fix kullandıkları olmalı D3k2 vitamini c vitamini OMEGA 3 gibi

Bu arada çocuğunuz kaç yaşında şuanda.biiz 18 aylıkken tanı aldık şuan 7 yaşında

Bu arada çocuğunuz kaç yaşında şuanda.biiz 18 aylıkken tanı aldık şuan 7 yaşında
Bebeğim çok küçük 11 aylık doktora gittik riskli bebek dedi takip edicez dediler şuan tanı koymak istemiyorlar ama çok ben eminim o kadar belliki malesef. Diyete kaç aylıkken başadınız nasıl ileriedi çocuğunuz şuan ki durumu nasıl konuşuyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…