- 15 Nisan 2019
- 310
- 168
- 103
- Konu Sahibi Bilmiyorumneolsyn
-
Ben besafe diye bir marka aldım.diğerlerine daha yüksekte oturuyorlar ve çevreyi rahatlıkla izleyebiliyor. Güvenlik testleri ikiye ayrılıyor sanırım diğerimden geçmiş bu markada. Bendeki model dönmüyor 9 kilo olduktan sonra başladık kullanmaya.Güzel anneler selamlar. Kullandığınız, memnun kaldığınız koltuklar için öneri yapabilir misiniz?
Gözüme kestirdiklerim arasında Britax römer advansafix pro var kullanıp memnun kalan var mı? Bu baktığımda 360° dönme mevcut değil ama 3 kademeli yatışı var. 360 olması avantaj sağlıyor mu ya da gerekli bir özellik mi? Bir çok seçenek var maalesef bir türlü karar veremiyoruz.
Allah göstermesin, hiç kimseye de yaşatmasın fakat bazı koltuk testleri sadece ön ve arkadan çarpışma anında testlere tabi tutulmuş, yandan çarpışma anlarında da koruyucu kollayıcı bir şey olmasını istiyorum. Önerilerinize ve deneyimlerinize açığım, şimdiden çok teşekkür ederim.
Besafe de iyi diye biliyorum.Ben besafe diye bir marka aldım.diğerlerine daha yüksekte oturuyorlar ve çevreyi rahatlıkla izleyebiliyor. Güvenlik testleri ikiye ayrılıyor sanırım diğerimden geçmiş bu markada. Bendeki model dönmüyor 9 kilo olduktan sonra başladık kullanmaya.
13 aylıkBebeğiniz kaç aylık ?
Be safe izi comfort x3 isofix 'ı de favori listeme almıştım dediğiniz gibi yüksek yolu izleme vs. Hangi modeli sizinki?Ben besafe diye bir marka aldım.diğerlerine daha yüksekte oturuyorlar ve çevreyi rahatlıkla izleyebiliyor. Güvenlik testleri ikiye ayrılıyor sanırım diğerimden geçmiş bu markada. Bendeki model dönmüyor 9 kilo olduktan sonra başladık kullanmaya.
360ın ne gibi avantajını gördünüz peki? Kızım yolda pek takmıyor beni, dışarıyı yolu izlemek istiyor hepAdaclı değil ama prego trendfix var bizde. 360 dönebilmesi ve isofix çok önemli bence. Araba isofixli değil ama isofix aparatı aldık ekstra. Koltuğu tak çıkar cok işe yarıyo.
Maalesef ben de çok denk geldim Allah vermesin ama kaza anında en fazla hasar alanlar hep çocuklar kemer, koltuk olmadığı için.Biz çok taşındığımız için çok marka deneme durumumuz oldu. Besafe yüksek olduğu için çocuk daha sessiz duruyor yolculukta. Ki bu aşırı derecede önemli bir özellik :) cybecler kucaklarında yastık var gibi geldiği için pek çoğu sevmiyor. Britaxı da hala kullanıyoruz, bir sıkıntısı yok. Ancak besafei tercih ederdim.
Isofiks olayı hakkında da yazayım. Hem isofiksli hem isofikssiz koltuklarımız var. Bence hiç bir farkı yok. İsofijssiz olanı da emniyet kemeeiyle güzelce sabitliyoruz. Bence mutlaka olması gereken bir özellik değil.
Ayrıca bu yıl o kadar çok otokoltuksuz seyahat eden çocuk gördüm kikaç defa şöför koltuğunda 3 yaş altı çocuğa denk geldim
Besafe'in hangi modelini aldınız acaba?Görümcenin kızından Britax döner marka oto koltuğu gelmişti fakat dönme tuşunda sıkıntı vardı ve beklediği için kokuyordu kullanamadık.
Holmer alacaktım. Alman markasıdır güvenilirdir diye düşündüm. Bir sürü de yorumu vardı olumlu. Araştırırken holmerin alman üretimi olmadığını sadece bir tasarımın kopyası olduğunu öğrendimTamam prego olsun bari dedim onda da kaza yapmış birilerinin olumsuz yorumlarını gördüm ve çok endişelendim almadım.Amazondan Besafe aldım 9-18kg 360 derece dönmüyor ama kızım da hep yola bakmak istiyordu o nedenle çok beğendi. Yüksek olduğu için daha mutlu oldu. 3 pozisyonu var bence yatışı yeterli. Bir dezavantajını yaşamadım henüz tek yönlü olmasının. Kızım 8 kilo bile değildi ama kullanmaya başladık.
Oturtup kaldırırken hep döndürüyoruz. Koltuk. 0-36 kilo 3.5 yaşında hala kullanıyoruz. Daha küçükken uyuyunca mesela güneşe göre yönünü çeviriyoduk.360ın ne gibi avantajını gördünüz peki? Kızım yolda pek takmıyor beni, dışarıyı yolu izlemek istiyor hep
Maalesef ben de çok denk geldim Allah vermesin ama kaza anında en fazla hasar alanlar hep çocuklar kemer, koltuk olmadığı için.
Britax sanırım biraz aşağıda kalıyor görsellerden anladığım kadarıyla. Hangi modeli kullanıyorsunuz?
Besafe'in hangi modelini aldınız acaba?
Besafe comfort x3 isofix modeli bizimkinin yan korumalığı ve destek ayağı var360ın ne gibi avantajını gördünüz peki? Kızım yolda pek takmıyor beni, dışarıyı yolu izlemek istiyor hep
Maalesef ben de çok denk geldim Allah vermesin ama kaza anında en fazla hasar alanlar hep çocuklar kemer, koltuk olmadığı için.
Britax sanırım biraz aşağıda kalıyor görsellerden anladığım kadarıyla. Hangi modeli kullanıyorsunuz?
Besafe'in hangi modelini aldınız acaba?
Bu dediğiniz modeli bendeki. İsofixli.Be safe izi comfort x3 isofix 'ı de favori listeme almıştım dediğiniz gibi yüksek yolu izleme vs. Hangi modeli sizinki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?