Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok geçmiş olsun. Rabbim doru zamanda hayrlı evlatlar nasip etsin Siz bedeninizle barışık mısınız? Tıbben çaresi nedir bilmiyorum ama zihnen olumlu düşünerek güzel meditasyonlar yapmanızda fayda var. Dua ederken hayrlı dualar etmeniz de fayda var. Kendinizi gerçek anlamda kendiniz anneliğe hazır hissediyor musunuz? İlk düşük yaptığınızda korkmuş ve diğer gebeliklerinizi etkilemiş olabilirsiniz. Öncelikle bu korkudan çıkıp daha kendiniz daha cesur ve güçlü hissetmeniz iyi gelecektir. Sürekli şunu tekrarlayın ben anne olamaya hazırım hep zihnen hem bedenen sağlıklı bir bedene sahip ve bebeğimi güven için de hamile kalıp doğura bilirim. Bu tarz olumlamalar size kendinizi iyi hissettirecektir. Yalnız hissetmeyin diye cevap vermek istedim