Otomatik araç

TheQueeninthenorth

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.325
20.375
598
Ev mi alsak araba mı ikilemimizin sonunda birikimimizin ev almaya yetmediğine ve oturduğumuz yer düşünüldüğünde araca çok ihtiyaç duyduğumuzdan 2.el araba almaya karar verdim ( verdim diyorum çünkü eşim hala araba taraftarı değil). 20-25 bin tl aralığında tam otomatik, şanzımanı vs sorun çıkarmayacak, tavsiye edebileceğiniz markalar hangileri? fiyat 25 i bulmasa iyi olur açıkçası, 13 bin tl birikmişimiz ve bi miktar da altınımız var. üstü için düğün altınlarımdan bozacağım çünkü.

Bu fiyata çok zor sorun çıkarmayacak bişey.. 2. El piyasasını bilmem ama araç fiyatları yüksek artık,bide otomatik diyorsun.. Zor yani o fiyata..

2003-2004 Opel corsa.
Aynısını yazacaktım bende. ama o dahi 25000 i geçebilir. Yada km. çok yüksek olur.
Ama şunu unutmayın 2. el araç genellikle sorun çıkartır.
Birde otomatik araç çok yakar bilginiz olsun.
Otomatik Opel corsa var bende şehir içi 60 krş. yakıyor. Depoyu 175 Tl. dolduruyoruz şehir içi 300 - 350 km. ancak yakıyoruz.
Bunun trafik sigortası var, kaskosu var, 6 ayda bir vergisi var, bakımı var var oğlu var.

Ev mi alsak araba mı ikilemimizin sonunda birikimimizin ev almaya yetmediğine ve oturduğumuz yer düşünüldüğünde araca çok ihtiyaç duyduğumuzdan 2.el araba almaya karar verdim ( verdim diyorum çünkü eşim hala araba taraftarı değil). 20-25 bin tl aralığında tam otomatik, şanzımanı vs sorun çıkarmayacak, tavsiye edebileceğiniz markalar hangileri? fiyat 25 i bulmasa iyi olur açıkçası, 13 bin tl birikmişimiz ve bi miktar da altınımız var. üstü için düğün altınlarımdan bozacağım çünkü.
2005 model opel corsa ben gayet memnunum

Bu fiyata hem sorunsuz hem otomatik araç bulmak biraz zor.
Düz vites kullanmayı deneyemez misiniz?

Bu fiyata çok zor sorun çıkarmayacak bişey.. 2. El piyasasını bilmem ama araç fiyatları yüksek artık,bide otomatik diyorsun.. Zor yani o fiyata..

evet maalesef takip ettiğim kadarıyla yüksek km li bir sürü değişeni olan araçların bile fiyatları uçmuş. ama elimdeki bu maalesef. acemi olduğum için çok özellikli bir şey aramıyorum ama param çar çur olsun da istemem elbette.

Aynısını yazacaktım bende. ama o dahi 25000 i geçebilir. Yada km. çok yüksek olur.
Ama şunu unutmayın 2. el araç genellikle sorun çıkartır.
Birde otomatik araç çok yakar bilginiz olsun.
Otomatik Opel corsa var bende şehir içi 60 krş. yakıyor. Depoyu 175 Tl. dolduruyoruz şehir içi 300 - 350 km. ancak yakıyoruz.
Bunun trafik sigortası var, kaskosu var, 6 ayda bir vergisi var, bakımı var var oğlu var.

evet arabanın masraf demek olduğunun farkındayım. eşim de para biriktirmemiz iyice zorlaşır almayalım diyor ama ihtiyacımız olduğu da bir gerçek. e ev de alamıyoruz, bir miktar altın ve paramız öylece duruyor. açıkçası satarken çok fazla zarar etmeyeceğim bir şey olsun istiyorum. bir arkadaşım peugeot düşünme elden çıkarması zor oluyor dedi mesela.

İ10
Aveo
C1

7/8 yaş üstü , otomatik bulabileceğin araçlar .Kazasız bulman o fiyata zor .

Her üçünü de tavsiye etmem o ayrı .

2. El de özellikle otomatikte çok dikkatli olmalısınız sancidan sora sorun çıkarırsa al başına belayı bi ton para çünkü . Bende 2.el otomatik getz almstm temiz araba bulmak için aylarca bekledim. Otomatik arac için limiti biraz yüksek tutmalısin Manuel göre 2 3 bn tl fark oluyor en az

Ben araç satım kiralama işindeyim. 20-25 e bulamazsın otomatik araç (bulursun da o araç ölmüştür).

25e düz vites bakabilirsin çünkü elindeki para o kadarmış. İyi bir otomatik için en az 40bin tl lazım.

Zor bulunur o fiyat araba bulsanda bitik olur hem araba alırken sorunsuz kazasız km düşük model yüksek ve en önemlisi tutulan bir model marka olmalı ve bu devirde valla araba zor yeni fiesta aldim bende 23 bine ama aynayı kırdım garajdan çıkarken bide kapıyı çok hafif cizdirdim bize 1000 liraya mal oldu sigorta 800 lira benzin ayrı mesele yani masrafı çok bence birikimin kalsin elinde çok fazla gidiyo arabada çünkü durduk yere bi problem cikiyo

Back
X