otomatik vites

gulbera

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
2.954
2.010
658
arkadaşlar ilk defa araba alıcam bu konuda çok fazla bilgim yok tecrübelide değilim o yüzden otomatik vites küçük bir araba istiyorum. önerileriniz bekliyorum :)

honda jazz tavsiye ederim. biraz daha büyük dersen ford fiesta onu da araştırabilirsin. biraz da spor olsun dersen benim de favorim olan mini cooperı tercih edebilirsin

Selam otomatik viteste Honda Jazz elite çok güzel vede sağlam araçlar imkan varsa Mercedes a 150 yada b 150 olabilr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar ilk defa araba alıcam bu konuda çok fazla bilgim yok tecrübelide değilim o yüzden otomatik vites küçük bir araba istiyorum. önerileriniz bekliyorum :)

Ford fiesta, kullanımı rahat, yakıtı durumu iyi ve ilk araba için gayet güzel :)

Toyota yaris az yakar bayan arabasıdır , bir büyüğü auris hatcback hem az yakar hem çok kaçar. Küçük arabalar hyundai i20, vw golf ya da vw polo, bmw 116, mercedes a180 a150 a160 yani a serisi ( eski model uygun fiyata var arıza vermez masraf açmaz) çok var yani uzunca yazdım zaten :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şiddetle c3 yada c4 öneririm
c3 almıştık küçük olduğu için sattık şimdi c4 arıyoruz donanım süper kullanımı bayanlar için düşünülmüş sanki

2005 model c3 um vardı, otomatik. Kullanımı çok rahatti. Cok memnundum. bombeli yapısı sürüş ve park kolaylığı sağlıyordu. tavsiyr ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…