Merhaba herkese;
Hayırlı Ramazanlar arkadaslar.
7 aydır bir iş yerinde ön muhasebe sekrerer olarak çalışıyorum
İş yerimde Müdür ve müdür yrd.
Başka bir bölümde 2 bayan arkadaş var.
Ben çok fazla iyi davrandım ilk başta.
Çok iyi niyetliyim ve bunun insanlar tarafından kullanıldığını anladığımda resmen herşeyden soğuyorum.
Örneğin; birsey soruyorum hemen gülüyorlar o öyle mi bilmem ne vs.
Yada en ufak bi yanlış yapıyım "yanlış yapmışsın" deyip ta müdüre kadar yerleştiriyorlar.onlarin bi yanlışı olduğunda ben hemen düzeltiyorum kimseyede söylemiyorum(yapim bu)
Patronumuz çok iyi bi insan beni çok seviyor hissediyorum zaten her yerde de benden bahsediyomus."duman çok sevimli çok hanfendi dürüst biri "
Ama bunlar neden sevemedi kabullenemedi anlayamıyorum.
Kendimi saf, hic birşey bilmiyormusum gibi hissediyorum onların yanında..öyle davranıyorlar çünkü
Sonradan otorite sağlanır mı?
Yoksa herşey için çok mu geç?
Hayırlı Ramazanlar arkadaslar.
7 aydır bir iş yerinde ön muhasebe sekrerer olarak çalışıyorum
İş yerimde Müdür ve müdür yrd.
Başka bir bölümde 2 bayan arkadaş var.
Ben çok fazla iyi davrandım ilk başta.
Çok iyi niyetliyim ve bunun insanlar tarafından kullanıldığını anladığımda resmen herşeyden soğuyorum.
Örneğin; birsey soruyorum hemen gülüyorlar o öyle mi bilmem ne vs.
Yada en ufak bi yanlış yapıyım "yanlış yapmışsın" deyip ta müdüre kadar yerleştiriyorlar.onlarin bi yanlışı olduğunda ben hemen düzeltiyorum kimseyede söylemiyorum(yapim bu)
Patronumuz çok iyi bi insan beni çok seviyor hissediyorum zaten her yerde de benden bahsediyomus."duman çok sevimli çok hanfendi dürüst biri "
Ama bunlar neden sevemedi kabullenemedi anlayamıyorum.
Kendimi saf, hic birşey bilmiyormusum gibi hissediyorum onların yanında..öyle davranıyorlar çünkü

Sonradan otorite sağlanır mı?
Yoksa herşey için çok mu geç?