- Konu Sahibi speedy-gonzales
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
offf çok duygulandım yavrum benim yaaa........
offf çok duygulandım yavrum benim yaaa........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bencede hayvanlar heryönden insanlardan daha üstüm belkı konuşamıyorlar belkı bızım yptğimiz herseyı yapamıyorlar ama kalplerı bazı ınsanlar gıbı hasetlıkle degıl sevgıyle carpıyo bız doydugumuz zaman elımızdekı ekmegın degerını bılmıyoruz copeatıyoruz ama onlar ekmegın yemegın degerını bızden daha ıyı bılıyo bız gecelerı mışıl mışıl karınımız tok evlerımızde uyurken onlar ortaya cıkıyo yemek arıyorlar karınlarını doyurma cabasına gırıyorlar bazı ınsanlar çocuklarını katlederken döverken söverken onlar canı uğruna cocukları ıcın savasıyorlar bız insanlar bırbırımızın gözune ığnelıyıcı bakarken onlar sadece merhametle sevgıyle bakıyorlar şimdi bunlara bu ınsanlar nasıl kıyıyo ben bunu anlamıyorum nasıl kıyılır bunlara ya nasıl dokunulur ya allah onlara zarar vermeye çalısan herkesin cezasını bırgun değil hergün versinvereliniortakacaba havanlarr bazı İNSAN dediğimiz varlıklara ((Allah'ın gücüne gitmesin ama))göre duyguları daha mı üstün diye düşünürdüm.cevabımı aldım
Tabi canım aaaa bakmasa olurmu hiç bide inceler neresine ne olmş diye :gitme:annesinide ziyaretine götürseydik eminim hala aynıyız durup bakmıştır millet ben olsam yapardım geçen kedi gömdümm tren çarptı içim rahat
ayy inanmıyorum yaa çok duygulandım :gitme: anne işte ne de olsa.bu hayvanlar bazı insanlardan çok çok daha duygu barındırıyolar içlerinde.canım benim yaa :çok üzgünüm:
duygusalligim zaten üzerimde
göz yalarima yine hakim olamadim
hayvan deyip gecmemek lazim
icgüdüleri cok kuvvetli
heleki disilerin