Otrivelle, Femara, İnofolic combi, Progesteron

Flowersgirl57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
801
1.636
63
29
Kızlar bugün otrivelle çatlatma iğnesi oldum ve Progesteron verdi doktorum, bundan sonraki süreç ne olur nasıl olur bilgisi olan arkadaşlarım yazarsa sevinirim

Kızlar bugün otrivelle çatlatma iğnesi oldum ve Progesteron verdi doktorum, bundan sonraki süreç ne olur nasıl olur bilgisi olan arkadaşlarım yazarsa sevinirim
Merhaba doktorun verdiği ilişki günlerine mutlaka uyun o günlerde ilişki olsun sonrasında da doktorunuz kontrole çağırabilir ama sizinki çağırmaz sanmıyorum benimki pregosteron hormonuma bakıp yumurtanın döllenme kalitesinde olup olmadığını anlayalım diye çağırmıştı ama sizin ki dışarıdan progesteron hormonu aldırdığı için o değere bakmasının bir anlamı olmaz. Yumurta çatladı mı diye kontrol etmek için çağırabilir ama. Sonrasında test yapmak için acele etmeyin derim insan bekleyemiyor ama ya da yaparsanız en başından itibaren yapın negatifi gördükten sonra pozitife dönerse o zaman hamilesinizdir. 12-13 gün kadar yalancı pozitif çıkabiliyor iğne etkisinden dolayı 14.-15. gün pozitifse hayırlı olsun o zaman sonra kan testi verir beta artışını takip eder betanız 2000-3000 arası olduğunda da doktora giderseniz keseyi görebilirsiniz. Sperm sorununuz yoksa yarından itibaren 3ü mutlaka değerlendirin 1 gün ara verin sonra ki 2 günü de değerlendirin benim doktorum o şekilde önerdi o ay hamile kaldım ama sperm sorunu varsa 2de bir yapın sperm kalitesini düşürmeyin. Eğer zaten hamilelik oluşmazsa da adet olduğunuzun 2. günü ya da 3. günü tekrar doktora gidersiniz

Çok açıklayıcı olmuş yardımcı oldunuz teşekkür ederim ilişki için saat bile verdi şaşırdım buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…