Otrivillle sonrası 14. Gün

quen04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
29
4
1
26
Merhabalar ,otriville vurulalı bugün 14. Gün 3 gün önce evde erken testlerden yaptım hafif silik çıktı ertesi gün bir daha yaptım silik ama daha belirgin, ama iğnenin etkisi olabilir diye çok anlam yuklememistim sonra beta baktırdım 12. Günü 2.64 çıktı bu ayda tutmadımı yani yaşayan var mı acaba? Dr 4 gün sonra kontrole çağırdı aklım bulanmasin igne etkisi olabilir diye test te yapmadım ama içim kıpır kıpır. Kasıklarım igne gibi batıyor birde yardımcı olanilir misiniz

Bende çarşamba günü iğneyi vuruldum. Test yaptım 2 defa çift çizgi çıktı kan verdim beta 159 çıktı iğneden mi hamilemiyim diye kafayı yicem. Herkes adetini bekle diyor. Kasıklarım belim ağrıyor mide bulantım var

Canım bnde çatlatma iğnesi oldum 16. Gün bile çok hafif silik çizgi vardı insan seviniyor ama bekle derim zaten doktorun da kontrole çağırmış gebelik varsa o anlar

Adetini beklemen en doğru olanı canım testle sadece koyulaşmayı takip edebilirsin senin iğneden dolayı testlerin pozitif çıkıyor şuanda insllah gerçek pozitifi de görürsün bu ay

Adetini beklemen en doğru olanı canım testle sadece koyulaşmayı takip edebilirsin senin iğneden dolayı testlerin pozitif çıkıyor şuanda insllah gerçek pozitifi de görürsün bu ay
Kan değeri de beta 159 çıktı ama bu kadar yüksek olması normal mi sence

Merhabalar benimde iğneden sonra 13. Günüm ama malesef o günleri değerlendiremedik 15 mayısta iğne yaptım ovülasyon testinde ise 18 pik oldu 19 ve 20 tarihlerini değerlendirebildim sizce bir ihtimal var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…