Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben iğne gününü 1 saymaya başlayınca 17. gün adet oluyordum. progestan kullandıysanız bitiminden sonra 10 gün içinde adet olmanız gerekir.Kizlar otriwella igensini kullanali bugün 17.gunum hala adet olmadım ve ara ara kasık ağrılarım var normalmi bu durum dün test negatifti kan vermedim adet tarihim daha gelmedi ama iğneden dolayı 14.gunden sonra adet olunurmuş dogrumu
İğneden sonra çatlama olmuş mu diye doktora gitmiş miydinizKizlar otriwella igensini kullanali bugün 17.gunum hala adet olmadım ve ara ara kasık ağrılarım var normalmi bu durum dün test negatifti kan vermedim adet tarihim daha gelmedi ama iğneden dolayı 14.gunden sonra adet olunurmuş dogrumu
İğneden sonra çatlama olmuş mu diye doktora gitmiş miydiniz
ben iğne gününü 1 saymaya başlayınca 17. gün adet oluyordum. progestan kullandıysanız bitiminden sonra 10 gün içinde adet olmanız gerekir.
Senin de mi olmadi canım bende bugün adet oldum ilk denemen miydiHayır gitmedim bugün adet oldum zaten
Senin de mi olmadi canım bende bugün adet oldum ilk denemen miydi
Hadi hayırlısı canım inşallah bu sefer olurİlk denemem di canım tekrar ilaca başlayıp aşilamaya geccez
Hadi hayırlısı canım inşallah bu sefer olur
Valla canım 12. 13. Günler de silik gördüm çok umutluydum ama olmadı nasip ilk denememdi tekrar basliycam bu ay inşallah olur sağlıklaSenin ilk denememiydi canım sen kan tahlilide vermiştin ovulasyon da pikti senin saglik olsun hakkimizda hayırlısı artık
Olsun bir sonraki ay olur inşallahProgesteron kullaadim doktorumda bunla alakalı bişi demedi ve adet oldum bugün bu ayda olmadı yani