Otu boku isteyen komşu

melekhira

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
105
-10
28
Bir komşum var tel süpürgemi, evde ki süpürgesi bozulmuş onu benim süpürgemi, pudra şekeri, kek kalıbı, kimyon, yoğurt, domates, toz şeker, un bile istedi sizce ben napayım bu komşuyu böyle?

Asla yüz vermeyin. Bu işin bir sonu yok. Evde olsa bile yok deyin. Lazim bozuk gibi gibi

Un istenir de kek kalıbı ve süpürge biraz uç olmuş 😬 kapı deliğinden bakın o geldiyse açmayın ayağını kesin

Yok demeyi ogrenmezsen bu isin sonu gelmez bazilari gercekten cok yuzsuz oluyor sende onlardan birine denk gelmissin

Yok demeyi ogrenmezsen bu isin sonu gelmez bazilari gercekten cok yuzsuz oluyor sende onlardan birine denk gelmissin
Valla öyle oldu galiba bundan sonra bende olsa da yok dicem abartı artık

Bir komşum var tel süpürgemi, evde ki süpürgesi bozulmuş onu benim süpürgemi, pudra şekeri, kek kalıbı, kimyon, yoğurt, domates, toz şeker, un bile istedi sizce ben napayım bu komşuyu böyle?
Her seferinde verme yok de istediği zamanda surat as.Anlasın.Ben bu şekilde kurtuldum

Oda bişey mi benden yumusatıcı ve kıyma isteyen bile oldu. Tamam komsu komsunun kulune muhtaç ta bukadar da olmaz. Yumusatıcı bttyse o gun yumusatıcı olmadan makıne acılabılır cokta elzem birşey degıl 😂 😂
Aynen öyle yani kıyma yoksa da yapmayıversin o yemeği 😂

Ay ne yüzsüz. Ben komşumdan sadece bir kere süt istedim. Onda da pandemide sokağa çıkma yasağı vardı. Yoksa zorda kalmadıkça kapısını çalmam. Aynı şeyi kendim içinde istemem.

Back
X