- 10 Ekim 2021
- 105
- -10
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormayın ya bıktım vallaUn istenir de kek kalıbı ve süpürge biraz uç olmuşkapı deliğinden bakın o geldiyse açmayın ayağını kesin
Valla öyle oldu galiba bundan sonra bende olsa da yok dicem abartı artıkYok demeyi ogrenmezsen bu isin sonu gelmez bazilari gercekten cok yuzsuz oluyor sende onlardan birine denk gelmissin
Her seferinde verme yok de istediği zamanda surat as.Anlasın.Ben bu şekilde kurtuldumBir komşum var tel süpürgemi, evde ki süpürgesi bozulmuş onu benim süpürgemi, pudra şekeri, kek kalıbı, kimyon, yoğurt, domates, toz şeker, un bile istedi sizce ben napayım bu komşuyu böyle?
Var vDemmkki her mahallede var böyle belesciler
Valla öyle yapcam son çareHer seferinde verme yok de istediği zamanda surat as.Anlasın.Ben bu şekilde kurtuldum
Aynen öyle yani kıyma yoksa da yapmayıversin o yemeğiOda bişey mi benden yumusatıcı ve kıyma isteyen bile oldu. Tamam komsu komsunun kulune muhtaç ta bukadar da olmaz. Yumusatıcı bttyse o gun yumusatıcı olmadan makıne acılabılır cokta elzem birşey degıl![]()
![]()
Aynen öyle yani kıyma yoksa da yapmayıversin o yemeği![]()
Sigara düşmandan bile istenirde kıyma abest olmuş![]()
Cok samimi olduklarımı garipsemiyorm da sadece selamlastklarm var. Sigara bile istedi yani cok komik
![]()
HahahSigara düşmandan bile istenirde kıyma abest olmuş![]()
İçerken öyleydi şükür bıraktımHahah![]()
![]()
önemli
![]()
Bi kaç defa da siz isteyin bakalım tepkisi ne olucakBir komşum var tel süpürgemi, evde ki süpürgesi bozulmuş onu benim süpürgemi, pudra şekeri, kek kalıbı, kimyon, yoğurt, domates, toz şeker, un bile istedi sizce ben napayım bu komşuyu böyle?