oturduğu yerden emrivaki konuşan ortayı karıştıran kaynana vakası.....

Herkesin evi ayrı olduğu gibi malı mülküde ayrıdır. Buna o kişi karar verir.
Kvyi ilgilendiren bidurum yok burda.
Acil sağlık problemi dışında kardeş dahi olsa başkasından araba istenmesine karşıyım.

Herşeye karışıyosa dişini göstericeksin ama zaten başka şehirdelerdesiniz yılda kaç kere biaraya geliyosunuz?

Yani dem

demek istediğiniz bu evet empati yapınca o kadar kötü görünmedi gözüme ama söz konusu kaynanam olunca :)

gördünüz mü? :) hayat bunları dert etmeye değmez tatlım. o kadar kötü bişi değil. ön yargıyla yaklaşmayın. benim anam kaynanamdan daha fena mesela :) o yüzden kaynanama hiç kızamıyom ben

her zaman eşinle daha iyi tut aranı. kaynanan hakkında kötü yorumlar yapma mesela. o ne yaparsa yapsın içine at, tut demiyorum. ama eşini gidip dertleştiğin kız kardeşin gibide görme. kocan o sonuçta senin. dır dır yapma, kaynananı kötüleme. o zaten seni yeterince kötülüyordur emin ol. bırak olumsuzluk yayan taraf o olsun, durum böyle olunca eşin zaten direkt sana gelicektir tatlımm :)) biraz taktik lütfen

Burada kaynananızın suçu ne?
Onu bu noktaya getiren eşiniz ve diğer kardeşlerin tutumudur.
Yani boşa kayınvalidenize sinirlenmeyin
Bunu her konu için söylüyorum

Burada kaynananızın suçu ne?
Onu bu noktaya getiren eşiniz ve diğer kardeşlerin tutumudur.
Yani boşa kayınvalidenize sinirlenmeyin
Bunu her konu için söylüyorum
burda kaynanamın suçu şu oğlunu arıyo şu şöyle olsun bu böyle olsun yani ben ben kimimki.......
bu konudada aradı oğlunu arabayı kardeşine ver oğlu tek başına söz sahibi olmadıgını hala idrak edemiyo suçu bu

her zaman eşinle daha iyi tut aranı. kaynanan hakkında kötü yorumlar yapma mesela. o ne yaparsa yapsın içine at, tut demiyorum. ama eşini gidip dertleştiğin kız kardeşin gibide görme. kocan o sonuçta senin. dır dır yapma, kaynananı kötüleme. o zaten seni yeterince kötülüyordur emin ol. bırak olumsuzluk yayan taraf o olsun, durum böyle olunca eşin zaten direkt sana gelicektir tatlımm :)) biraz taktik lütfen
iyide neden ben hep böyle davranmak zorundayım ki ? yani neden hep biz kadınlar içimize atalım:((((

burda kaynanamın suçu şu oğlunu arıyo şu şöyle olsun bu böyle olsun yani ben ben kimimki.......
bu konudada aradı oğlunu arabayı kardeşine ver oğlu tek başına söz sahibi olmadıgını hala idrak edemiyo suçu bu

İşte bende bu yüzden suçlu değil diyorum. Tabi benim görüşüm bu.
Sonuçta eşiniz sizinde haberiniz olmasını istese annesine söyleyebilirdi.

Kızlar az önce eşimin kardeşini aradim aramız iyidir napiyosun faslından sonra cnm balayına giderken arabaya ihtiyacınız varmış neden bizi aramadın? Ben seni çok seviyorum çok değer veriyorum bizim arabanız senin de araban istediğin zaman alabilirsin dedim nerden biliyosun dedi annen bugün aradı sen cekiniyomussun arayamiyomussuarayamiyomussun dedim yok dedi benim haberim yok ben zaten kuzenimden alcaktim aynı sehirdeler ben ayarlamistim dedi. Araları çok iyidir o kuzeniyle, sizin olduğunuz yerde olsam zaten arardim dedi ama arabayı size sonra getirmem zor olacağı için istemedim dedi annen niye aramış onuda bilmiyorum dedi.... Sonuç olarak çocuğun haberi bile yok bu durumdan.....

Back
X