merhaba arkadaşlar!
benim önerimde bir internet sitesi olacak;yalnız reklama girmesin diye site adını yazmayacağım.sadece nasıl işlediğini anlatacağım uygun bulan arkadaşlarla mesaj yoluyla iletişime geçelim diyorum.
gelelim bu dünyalar güzeli,bol hediyeli sitemizeeee:)
bu siteye üyelik için davetiye gerekiyor.her gün siteye girişinizde 2birim ve her soruyu cevaplamanızda yine 2birim kazanıyorsunuz(birim diil tbi başka bir adı var ama yine reklama girmesin diye yazmıyorum:))video izlemeylede 2birim cebinizde yine...
üye yaptığınız kişilerdende yine 2 birim kzanıyorsunuz.20kişiyi üye yaptıktan sonra üye yapacağınız her kişi için 4birim!!!
ıŞıN BALDAN TATLI YANI ŞU:ÜYELıK HARıCıNDE HıÇBıR ŞEY ıSTEMıYORLAR! :)VE HEDıYELER ıÇıNDE CEP TELEFONUNDAN TUTUNDA,OYUNLARA KADAR BıR ÇOK ŞEY MEVCUT...MP3 PLAYER LAR.PC OYUNLARI,T-SHıRTLER VE EN ÖNEMLıSı PAY-PAL...
velhasılkelam kimseyi üye edemediniz diyelim sadece siteye girişiniz ve sadece soru cevaplamanızla 60günde bir oyun makinanız olacak(yine marka vermiyorum reklam muhabbeti:))
biliyorum lafı çok uzattım ama ben ilk hediyemi aldım,sizde faydalanın istedim.daha fazla bilgi isteyen veya davetiye isteyen lütfen benimle iletişime gçsin...
hepinize mutlu,huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum!