Oturduğunuz evde mutlumusunuz?

sedmus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
101
1
96
İstanbul
kızlar merhaba,
eşimle ilgili biraz sorunlarım var.kendisi biraz bencildir.ilişkide devamlı ben fedakarlık gösteririm.ilgi göstermemesi,gönül almaması,haksız olsa bile özür dilememesi de cabası...
evlenmeden önce bu muhitte otumak ıstememe rağmen sırf o istiyor diye tamam dedim.neredeyse 3 yıl olacak ama ben buraya dayanamıyorum.cevremde kımse yok ve alışamadım.ne dedıysem eşimi ikna edemedim...ne yapmam gerekıyor bilmıyorum.o kadar bunalıyorum ki canım sıkılınca anneme gıdeyım geleyım desem nerdeyse 1,5 saatimi alıyor oraya gitmek.e zaten üşeniyorum uzak yere de gıtmeye..zaten çalısıyorum pek fırsat ta yok ama bi markete gıtmek ıstesem arabasız gıdemezsın yani uzak...sıkıldımmm çokk ....fikiri olan var mı? sizce ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim:(

eşin dediğim dedik bir tipik Türk erkeği onunla oturup düzgünce anlatmalısın rahatsız oldugunu çevreden daha uygun bır eve çıkalım falan birşey de et yanı bırşeylerı bahane

söyleye söyleye dilimde tüy bitti.sırf sen istiyosun diye burda oturuyorum dedim.hayat yok burda dıyorum bunalıyorum dıyorum ama yok yok anlamıyor yada işine gelmiyor.cok bunaldım.artık ben gıdıyorum gelıyosan gel dıcem bigün bakakalıcak arkamdan.

Ben çok mutluyum... Hep hayalini kurduğum eve sahibim,şükürler olsun.:nazar:
Siz bence yakınmak yerine çevre edinmeye bakın. Ev konumu gereği değil içindeki huzurun varlığıyla güzeldir.:16:

peki eşinin karşı savunması ne taşınmamak için, onları egale etmek lazım

eşimle aynı işyerınde çalısıyoruz.sebep sadece işe yakın olması...baska bı neden yok.nıye dıye sordugumda bısey soylemıyor.

valla canım bende bi kere bi lojmanda markete eczaneye vs... medeniyete uzak bi yerde oturmak zorunda kalmıştım, hiç pratik olmuyor, insan basit şeylerden bile geriliyor, erzağı her zaman gitmek mümkün olmuyo diye çok alıyosun çürüyo, ihtiyaç oldukça alayım desen yol parası, zaman harcıyosun yine pratik değil, eczaneye ihtiyacın olsa yine aynı sorunlar, uzar gider benzer sorunlar...
bence eşin bişey demiyosa, bak ben bi ev buldum diye zarf at bakalım ne dicek, gidelim bakalım dicekmi
galiba aranızda iletişim problemi var, hiç bişey demediğine göre...

çookkk gösterdim canım evv. internette habire ev arıyorumm.niye ısrar edip duruyosun diye kestırıp atıyor işte..

eşimle aynı işyerınde çalısıyoruz.sebep sadece işe yakın olması...baska bı neden yok.nıye dıye sordugumda bısey soylemıyor.

erkeklerin ne kadar bencil olduğu evlenince ortaya çıkıyor.Allah sabır versin ben de eşim istiyor diye kendime ait katı bırakıp iki katlı ve bahçeli eve taşındık.burası da bizim ama daha küçük bir ev.çocuklar bahçede oynar diye geldik ama çok pişmanım çünkü ne temizliği bitiyor ne de inip çıkması.yoruldum

ayrıca eşinizin verdiği cevap onun için yeterli demekki.yani doğruyu söylüyor altında başka bişey yoktur ama sizin hissettiklerinizi anlamıyor belliki.biraz daha sıkıştırsanız işe yakın biyerde oturupta hala söylendiğiniz için suçlu bile çıkartır.bu konuyu kafaya takmayın ve mutlu olmaya bakın

annemlere ait 2 tane daire var 2side kirada gelin oturun dedi daha rahat birikim yaparsınız hem dedi kendi evinizi alınca cıkarsınız sonra dedi kira falan istemedi.kendı evleride var kirada alt katlarında (kayınvalidenin altında oturmayı da pek istemem zaten ama)
ikisinide istemedi.bende anlayabılrsem bu adamı bigün dişimi kırıcam....:50::50:

Esimin oldugu her yerde mutluyum:69bizim icin ev hicbir zaman sorun olmadi
O evde mutlu musun esinle ona bak.demek ki sartlar onu gerektirmis oyle olmus.

benim için oturduğum ev çok önemli..etrafı da çok önemli market vs elimin altında olmalı ki çok şükür tam merkezde oturuyorum bankalar 100 m market karşımda alışveriş merkezi 100 m..mesela en çok yeşil alan park vs bir manzaram olsun isterdim balkona çıkınca 3 tane park evimin etrafında..yani allaaha bin şükür hayırlısıyla ödeyelim de aldığımız evi başka bişe istemem..Komşu eş dost yok benim de ama ben böyle mutluyum sıkıldıkça atarım balkona kendimi çayımı yudumlarım...

tavsiyem eşinle tekrar konuş sıkıntılarını anlat inş razı gelir.

canım bende de senınkıne benzer bi sorun var bende 4 yıllıkevli olcam temmuzda evlenmeden önce eşime oturmak istediğim yeri söyledim o da işine yakın olmasından dolayı kendi istediği yerde ev tuttuk 1 sene snr ev almaya karar verdik ve ben yine kendi istediğim yerlere baktim kii işine cok uzak bı mesafe de değil 10 dk minibüsle ama gel gör ki yine onun istediği yerden aldık ve ben evimi hiiçç ama hiiç sevmiyorum konustuk eşimle ve bana senın ailene arkadaslarına yakın oturman mı yoksa benım işime yakın oturmamız mı daha önemli dedi bende tabiki benim yakın olmam dedim çünkü burda ne komsuluk var ne bişi ee ben sürekli arkadaslarıma anneme fln gidiyorum minibüs beklee geldimi bos olsun 10dklık yeri 1 saatte gidiyorum ee haliyle benı mutsuz ediyo.. neysekiii bu evin taksitleri bitince söz verdi senın istediğin yere tasıncaz ben senıde düşünüyorum sadece sabret biraz daha dedi .. bakalım bekliyorum. inşallah senin de istediğin olur :54:

Benim evde yepyeni 100mt ilersinde denizim, bahçede her türlü ağacım açıkcası bir tek ev ile mutlu olunmuyor bende yanı başımda patiseri,market,hastane,postane medeni komşular isterdim kuş sesleri insanı bir yere kadar mutlu ediyor ben kalabalığı gürültüyü seven insanım seni çok iyi anlıyorum eşini herhalde çocuk okula başlayınca ikna edersin

kızlar merhaba,
eşimle ilgili biraz sorunlarım var.kendisi biraz bencildir.ilişkide devamlı ben fedakarlık gösteririm.ilgi göstermemesi,gönül almaması,haksız olsa bile özür dilememesi de cabası...
evlenmeden önce bu muhitte otumak ıstememe rağmen sırf o istiyor diye tamam dedim.neredeyse 3 yıl olacak ama ben buraya dayanamıyorum.cevremde kımse yok ve alışamadım.ne dedıysem eşimi ikna edemedim...ne yapmam gerekıyor bilmıyorum.o kadar bunalıyorum ki canım sıkılınca anneme gıdeyım geleyım desem nerdeyse 1,5 saatimi alıyor oraya gitmek.e zaten üşeniyorum uzak yere de gıtmeye..zaten çalısıyorum pek fırsat ta yok ama bi markete gıtmek ıstesem arabasız gıdemezsın yani uzak...sıkıldımmm çokk ....fikiri olan var mı? sizce ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim:(

,eşinizi kararından vazgecıremıyosanız oturup zevk almaya bakın sevmeye calısın bence düşünüp düşünüp kendınızı yıpratmayın...

ama zamanında hep verici olmasaymıssınz keşke tek taraflı kişinin mutlulugu oluyo neyse yinede allah mutlu etsın her daim

off çok zor evinde mutlu deilsen bende öleyim evimi hiç sevmiorum akrabağlar filan iç içeyiz 3 senem benim de hep içimde tuttum tuttum 2 ay önce eşimle konuştum ne kadar mutsuz olduğumu çevremdekilerin beni ve evliliğimizi etkilemesini eve ısınamamam olmamı filan ki kendi evimiz amaaa eşim rabbime çok şükür tmm dedi çıkalım dedi ve gittik evimizi beğendik gelecek sene bu zmnlar taşınacağız inş içinin aldığı bir yere çıkarsın sende

ben evimi seviyorum kutu gibi ama binayı sevmiyorum, komşuları sevmiyorum. bana göre çok cahiller.

offf aynı sorun bende de var. şu an oturduğum yeri hiç sevmiyorum ve eşim burdan ev almak istiyor. bi türlü ikna edemiyorum. ayrıca bütün ailesi de burda :47: napıcam bilmiyorum. istanbul'un merkezi burası ama hiç gelişmemiş bi yer. sevmiyorum burayı sevmiycem de :43:

oturdugum evden nefret ediyorum..
zaten hiç istemdim buraya taşınmayı..
hele havalar güzel oldumu binadaki tüm kadınlar hemen binanın girişindeki parka tünüolar deli oluorum

Back
X