Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bişey kullanmıyorum .beni rahatsız ediyor o örtüer. ayağuımın altına toplanıyo.. kırışıyor.. evi dağınık gösteriyor..
.... karışık renkli ve silinebilirbir koltuk takımı aldım .... her kadın geldiğinde sildiriyorum ... arada kendimde siliyorum tabii...
bende örtü sevmiyorum koltuklarımı sık sık halı yıkama makineyle yıkarım ama mecburum kullanmaya diyorsan tek renkli polarlar var baya da renk seçeneği mevcut güzel duruyo onlardan kullanabilirsin
canım 2 yıllık evliyim,oturma gurubumu istikbalden aldım ama hiç memnun kalmadım,kumaşta dökülme oluyo,yenilettim şimdi,silinse daha kötü dökülür,o yüzden bende örtü filan kullanayım diyorum,bana da çok kalabalık geliyo ama,napayım canım işte,mecburiyetten....
haklısın .. kARdeşimde istikbalden almıştı .. 3 seneye koltuk yüzü değiştirdi ..kir çıkmıyooo..
kışın polar battaniye örtmeni tavsiye ederim .... yazın daha serin örtüler
bende şu an bişey kullanmıyorum yeni evliyim ama polarlardan almayı düşünüyorum evi dağınık gösteriyor fikrine katılmıyorum çok düzenli duruyor çünkü ve toplanma yapmıyor polarlar ama süet toplanıyor bacaklara yapışıyor o yüzden süet tavsiye etmiyorum, zaten bir misafir gelince polarlar hemen kaldırılır diye düşünüyorum. benimde koltuklarım kirli olmamasına rağmen öyle görünüyor izler oluşuyor ben sürekli silme taraftarı değilim silmek özelliklede deterjanla silmek kumaşları hemen yıpratıyormuş, silmek içinde beyaz sabun tavsiye ediyorum hem pırıl pırıl yapıyor hemde uzun süre kullanım için ideal bi temizleme şekliymiş.