Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Oturma odama sizce hangi renk fon perde almalıyım?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

aybuke07

İKİ AŞK ANNESİ ZAYIFLIYOR
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
6.614
95
363
Antalya
merhaba hanımlar, günlük kullandığım odada değişiklik istiyorum, kanepelerim süt kahve, kollarda ve kenarlarda koyu kahve deri motiflerimiz var, halım da da acı kahve ve bej tonları var, sorum şu, fon perdelerimi de acı kahve yapsam sizce boğar mı, başka hangi renkleri düşünebilirim?

kanepemin renk tonları buna benziyor

$moda_istikbal_delta_kanepe_10465.webp $moda_istikbal_delta_kanepe_10465.webp

halımsa şu:
$Karmen-Hali-Odessa-YATAK-ODASI-TAKIMI-SOK-FIYAT__71381232_0.webp

FİKİRLERİNİİZ BEKLİYORUM:16:

Perdeler biraz açık bir renk olsa daha iyi olur sanırım. Sütlü kahve olabilir, belki sarılı kahveli bir şey olabilir. Turkuaz ile kahverengi de yakışır bana göre.

ben de turkuaz düşünmüştüm ama salon perdem turkuaz olcak,o nedenle vezgeçtim, acı kahve düşünüyorum ama odatı boğar mıyım diye korkuyorum

ilk başta turkuaz güzel durur ama içinde yaşamaya başladıkça siziz boğar diye düşünmüyorum.Herşey kahverengi olursa da olmaz bence yani acı kahve odayı çok boğucu karanlık bir hale getirebilir.bence perde ve halı daha sade seçilmeli.mesela sütlü kahve olabilir yada buğday sarısı gibi bir sarı,bal köpüğü tarzında.umarım fikir verebilmişimdir.

dün gittim siparişi verdim gitti , küçük küçük parke taşlarına benzer motifleri olan, uzaktan bakıldığında düz gibi duran yani çok hareketli olmayan acı kahve tonlarında sipariş verdim, bakalım nasıl olacak, yakışacak mı çok merak ediyorum:52:

perdelerim geldi, takıldı, inanın mükemmel durdu, ben boğar mı acaba diye korkarken aksine acayip şekilde açtı odayı, sanki daha da geniş gösterdi, çok mutlu oldum.

perdelerim geldi, takıldı, inanın mükemmel durdu, ben boğar mı acaba diye korkarken aksine acayip şekilde açtı odayı, sanki daha da geniş gösterdi, çok mutlu oldum.

içinize sinmesi ne kadar güzel merak ettim doğrusu ?

Iyi günlerde kullanın.

Back
X