Oturma odamı nasıl dekore edeceğimi bilmiyorum :/ zevkli bayanlar yardım lütfen

sensizolmazkiii

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
37
0
16
Ankara
Arkadaşlar benim oturma odam kırmızı köşe koltuğum var halımda kırmızı sıyah beyaz tonlarında duvarlarımda hıc bır aksesuar yok ne yapabılırım ki degısık şık güzel görünümlü bı odam olsun ? Icınden cıkmak ıstemeyeyım :) Nasıl dekore edebılırı duvarlarıma ne uygulayabılırım ? Fıkır verırsenız sevınırım...(resımlerle fıkır verırsenız daha aydınlatıcı olur) Yardım edecek arkadaslarıma sımdıden cok tesekkurler :)

bence iş halıyı degıstırıp,renklı yastıklarla mekana sıcaklık katmakta...resımlerı açıp bak,sıcaklıgı gör:)

$kirmizi-kose.webp

$IFJI.webp

Merhabalar. Benim fikrimce köşe takımı kullanma. Evet görsellik olarak çok şirin bir havası var ama neden bilmiyorum ben kullanışlı bulmuyorum.
Boya yaptıracak isen vanilya çiçeği rengini öneririm.
Beyaz-mor karışık koltuk takımları çok şık ben mor rengini de sevdiğim için gerçi bana harika geliyor. Ama kendi istediğin bir renkte yapabilirsin canlı renk olsun sadece.
Kırmızıdan sıkılmışsın belli ki uzak dur bir süre :50:
Duvarına büyük bir ayna alarak derinlik kazandırabilirsin. Halını da çok cıvıltılı renklerde değil de daha sadece krem bej tonlarında modern tüylü alabilirsin
Boş kalan duvara da bir kaç ailenin ya da senin resminizi asmayı unutma daha sıcak gösterebilir. Yok ayna sevmem dersen şöyle üç çerçeve yan yana alt alta tarzda takımlar var onları kullanabilirsin :34:
Umarım tam istediğin gibi bir odaya kavuşursun :34:

Merhabalar. Benim fikrimce köşe takımı kullanma. Evet görsellik olarak çok şirin bir havası var ama neden bilmiyorum ben kullanışlı bulmuyorum.
Boya yaptıracak isen vanilya çiçeği rengini öneririm.
Beyaz-mor karışık koltuk takımları çok şık ben mor rengini de sevdiğim için gerçi bana harika geliyor. Ama kendi istediğin bir renkte yapabilirsin canlı renk olsun sadece.
Kırmızıdan sıkılmışsın belli ki uzak dur bir süre :50:
Duvarına büyük bir ayna alarak derinlik kazandırabilirsin. Halını da çok cıvıltılı renklerde değil de daha sadece krem bej tonlarında modern tüylü alabilirsin
Boş kalan duvara da bir kaç ailenin ya da senin resminizi asmayı unutma daha sıcak gösterebilir. Yok ayna sevmem dersen şöyle üç çerçeve yan yana alt alta tarzda takımlar var onları kullanabilirsin :34:
Umarım tam istediğin gibi bir odaya kavuşursun :34:
Dipnot : Beyaz aksesuarlardan da vazgeçmemelisin

Back
X