Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet evet, ben onlardan yaptırdım. İnce olan tül kısmını kullanıyorum gündüzleri, eve güneş giriyor, gün ışığı giriyor, akşamları da diğer kısmı indiriyorum, içerisi görünmüyor.
Tül stor perde en mantıklısı. Yalnız dikkat edin desenli olanları var, bazı kurnaz satıcılar "bunlarda desenli olmaz, sadece beyaz olur" diyerek yanıltmaya çalışıyor. Google dan bir aratın tül stor perde diye, çeşit çeşit görürsünüz.
ben zaten beyaz krem tonlarında üzerinde deseni kendinden olan bi perde dusunuyorum .çok renkli bişey bakmıyorum.odam kuzey kisminda karanlık gündüz acabilsem aciccam ama imkansız .tul stor modellerini araştırmaya basliyacagim .
Tül stor perde en mantıklısı. Yalnız dikkat edin desenli olanları var, bazı kurnaz satıcılar "bunlarda desenli olmaz, sadece beyaz olur" diyerek yanıltmaya çalışıyor. Google dan bir aratın tül stor perde diye, çeşit çeşit görürsünüz.
Evet modeli tanidik yalniz olcu standard Ben deseni daha az istiyorum goz yormasin bakalim bi ay surem var arastirip almak en sagliklisi tesekkur ederim tüm yorumlara