otuzunda lolita olmak için yola çıkıyorum :))

madonnamiss

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
290
66
318
Muğla
Merhaba değerli kk üyeleri , herkese tekrar selamlar:)) öncelikle bu başlık adı altında sağlıklı bir yaşam için çaba harcayacak olan benim sizlerin desteklerinize gerçekten ihtiyacım var. Nereden başlayacağımı bilmiyorum ancak bu ilk yolculuğu değil zayiflamada daha önce 88 kilodan 70 kadar düştüm ancak 2014 martta 7 yıllık bir ilişkiden çıktım bu süreçte malumunuz 10 kilo aldım. Şimdi son bir iki aydır bir türlü veremiyorum ve en sonunda karatay diyeti yapmaya karar verdim ve yarından itibaren kilo bildiriminde bulunup listelerimi paylaşacağım ve en önemlisi sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Bu arada arkadaşlar evde oturuyorum calismiyorum bu sene, 29 yaşındayım ve 22 temmuz 2015 te 30 yaşında olacağım ( hoş kimse 30 olacağıma inanmiyor:))) ve o gün gerçekten hep balık ( ki bence balina) etli olan ben 25 kilo vermek istiyorum hatta bi fotografimi da yükleyecegim bakalım nas olacak bir de yarın karatay diyet kitabı alacağım.

Evet dostlar diyetimin 7. Günündeyim ve toplamda 1900 gram verdim ve şimdiden kendimi iyi hissediyorum belki biraz daha vermiş olabilirim( beklenmedik bi adet dönemi yaşıyorum normalden 6 gün önce oldu) ancak bundan sonra sadece cumartesi sabahları tartılacağım. Gelelim neler yaptığıma sabah kalkarkalkmaz istediğim kadar su içtim ve ogunlerimi söyle belirledim:
SABAH:
2 yumurta
bi avuç peynir
domates
Mor lahana
4 kuru erik
8 zeytin
AKSAM:
Salata+ ayran
ya da
sebze yemeği
Tüm bu günlerde ara öğün yapmadım ve 4 gün boyunca yürüyüşler yaptım birazdan tekrar yürüyüşe gideceğim inşallah 31 aralığı kadar 75 kilo olmak. Buarada 80.6 kilodan 78.7 kiloya düştüm. Sevgilerle:)))

Back
X