• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oüvlasyonu bulamamak

Merhaba görünce yazmak istedim benim adetlerim düzenliydi ama çizgi tam koyulaşacakken geri silik oluyordu hiç koyu olmamıştı, yumurta tam gelişemeden çatlıyormuş femara kullandım ve pik gördüm o ay belki işinize yarar.:KK200:

Ben de vereceğim haberleşelim mi? Aynı şekilde önceki aylarda ben de görmüştüm çift çizgi bu sefer hep ikisi de silik oldu. İlk defa da döngüm çok uzadı elli gün nerdeyse
Benim de reglim gecikti bu ay. Sanırım uzayacak, normalde çok düzenlidir. Ovulasyon testinde de çizgilerim silikti. Pik olduğunu düşündüğümde bile çok koyu değildi

Merhaba görünce yazmak istedim benim adetlerim düzenliydi ama çizgi tam koyulaşacakken geri silik oluyordu hiç koyu olmamıştı, yumurta tam gelişemeden çatlıyormuş femara kullandım ve pik gördüm o ay belki işinize yarar.:KK200:
Yumurtaların tam çatlayamadığını doktora gittiğinizde mi öğrendiniz? Tam olarak ne şikayetle gitmiştiniz?

Merhaba konuyu sabote etmek istemem ama mesajınızı görünce acaba bende de mi var dedim. Regl 4 ekimde başladı bugün döngünün 13. günü ve hala pike yaklaşamadım testler baya silik, normalde erken regl olurum 24-27 gün arası. Siz nasıl belirtiler gördünüz nasıl fark ettiniz?

Merhaba konuyu sabote etmek istemem ama mesajınızı görünce acaba bende de mi var dedim. Regl 4 ekimde başladı bugün döngünün 13. günü ve hala pike yaklaşamadım testler baya silik, normalde erken regl olurum 24-27 gün arası. Siz nasıl belirtiler gördünüz nasıl fark ettiniz?
Adet öncesi lekelenmeler vardı belki belirti bu olabilir, ultrasonla anlaşılıyor.

Back
X