İğnenin etkisi olabilir benceMerhaba arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım 13 günü çatlama iğnesi oldum iğne den ikingun önce ovalasyon testim silik 28 Şubat iğneden bir gün sonra 3 mart 4 Mart sabah akşam çift çizgi bugün de 5 Mart öğlen yine çift çizgi iğneyi 2 Mart da yaptım sizce çatlama olmuş mu neden 3 gündür çifti çizgi ilk defa ovalasyon testi yaptım
Teste devam edeyim mi yoksa bir kaç gün sonra tekrar dan mi yapimİğnenin etkisi olabilir bence
Çatlatma iğnesi yapılmış yumurtla çatlamıştır zaten teste gerek yok benceTeste devam edeyim mi yoksa bir kaç gün sonra tekrar dan mi yapim
Tmm çok teşekkür ederimÇatlatma iğnesi yapılmış yumurtla çatlamıştır zaten teste gerek yok bence
Tekrar silikleşene kadar teste devam edin silikleşen gün yumurtanızın çatladığı gün o dahil her gün zor olur derseniz günaşırıTestim dün silikti bu gün pik acaba iliski sıklığı nasıl olmamı yardımcı olur musunuz
Tekrar silikleşene kadar teste devam edin silikleşen gün yumurtanızın çatladığı gün o dahil her gün zor olur derseniz günaşırı
Hala bu şekilde çatlama olmamıştır değil miTekrar silikleşene kadar teste devam edin silikleşen gün yumurtanızın çatladığı gün o dahil her gün zor olur derseniz günaşırı
Hala bu şekilde çatlama olmamıştır değil mi
Garanti olsun die bu günüde degerlendiricem yaSilikleşmiş geldi ama diğerleri de baksın bir
Garanti olsun die bu günüde degerlendiricem ya
Sizin varmi çocukEvet iyi olur bence de garanti olur
Hayır maalesef 1 senelik evliyim daha yeni düşünmeye başladıkSizin varmi çocuk
Hayırlısı olsun inşallah sizdende güzel haberler alırızHayır maalesef 1 senelik evliyim daha yeni düşünmeye başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?