Ovalasyon testi yaptım adetim bir gün gecikti .

ugurbocegi72

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
184
189
18
29
Merhaba hanımlar bugun yumurtlamanın 16. Günü hala adet olmadım adetim düzenlidir ve yumurtlamanın 15. Günü adet olurum. Bel kasık agrım yumurtlama zamanından beri var bugun bikac defa igne batması hisini yasadım . Ama umutlanmak istemiyorum adeten 1 gün gecti ve ovalasyon testi yaptım pozitifte degil tam anlamıyla negatif tecrübeli hanımlar bilgilendirirse mutlu olurum

Eklentiler

• 10204AC1-440B-470D-BA1A-40E4CD40785B.webp
    12 KB · Görüntüleme: 99
Ovulasyon testi gebelik şüphesi oluşturacak şekilde çıkmamış ama zaten gebelik testi yaparsanız gerçek sonuca ulaşırsınız

Ovulasyon testi gebelik şüphesi oluşturacak şekilde çıkmamış ama zaten gebelik testi yaparsanız gerçek sonuca ulaşırsınız
biraz daha gecince yapacam acıkcası negatif gormekten korkuyorum Ama adetim ne den gecikti anlamadım normakde gecikmez ve sürekli adet agrısı var .

canım ben de ovulasyon testiyle öğrendim gebeliğimi ama inanılmaz koyuydu çizgi

Eklentiler

• IMG_0594.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 90
Anladım saglıkla alın kucagınıza Benimde ilk defa adetim gecikti cok halsizim koluma kaldıracak halim yok uzun süredir kadık bel agrısı cekiyorum insallah gebeliktir
inşallah ben de halsizlik ilerleyen haftalarda oldu ama reglim gecikmeden önce çok uyuyordum hiç gündüz uykusu uyumam normalde gündüz kafam düşüyordu bir de kvdem yanıma oturmuştu burnuma bir kötü koktu anlatamam önceden de otururdu öyle olmazdım ama hamileliğimde böyle geçiyo insanların kokusundan tiksindim kafam yastıktan kalkmıyo halsizlik kusma bulantı

Ahahh saglıkla atlatın bu süreci insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…