- 21 Eylül 2021
- 1.270
- 465
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lh testi yani yumurtlama testi ben yanlış yazmışım ama yumurtlama olmus mu emin değilimOvalasyon ne ola kiovalama testi mi
![]()
Olmuş herhalde, iki çizgi çıktığına göre.Lh testi yani yumurtlama testi ben yanlış yazmışım ama yumurtlama olmus mu emin değilim
Kimi diyor ayni koyuluk olmasi lazımmışOlmuş herhalde, iki çizgi çıktığına göre.
Yumurtlama olmasa ikinci çizgi çıkmazdı sanıyorum.Kimi diyor ayni koyuluk olmasi lazımmışbende polikistik over var bilmiyorum
Peki gebelik testi ne zaman yapmalıyım yumurtlama dan mı sayılır catlamadan mi 14 gün sayılır yumurtlama sa 12 gün oluyor catlamadan 10 gün oluyor yarın yapsam cikarmiYumurtlama olmasa ikinci çizgi çıkmazdı sanıyorum.
Yumurtlama olmusmu ayin 11 de yaptim 4 6dti ve gerisi silik ve gebelik testi ne zaman yapmalıyım
14 tane tes yaptim bugun le birlikte bu testim 2 koyu oda bu ayın 11 ve 12 yani 4cu testin ayin 11 bugun 22 hep silikler yumurtlama olmadığı acaba bu ayHenüz olmamis canım test yapmaya devam et. Ne olur ne olmaz diye gün aşırı değerlendir. Biranda pik olabiliyor. İki çizgide tam belirgin hatta referans çizgi daha koyu olduktan sonra çatliyor. Ben bu ayardayken sabah aksam test yapip takip ediyordum. Bu şekilde 3 4 sefer hamile kaldim.
14 tane tes yaptim bugun le birlikte bu testim 2 koyu oda bu ayın 11 ve 12 yani 4cu testin ayin 11 bugun 22 hep silikler yumurtlama olmadığı acaba bu ay
Hayırlı olsun gün de 1 tane devam ediyorum bakalım ne olacakBelki arada olup siliklesmeye baslamistir. Ben bu ayara geldikten sonra sabah aksam test yapiyorum kaçırmamak icin. Her halukarda gün aşırı iliski olursa kaçırmazsin. Ben reglinin 21.günü kopkoyu piki gördüm ogün ilişki oldu tuttu. Bu işler sabır işi. Ben internetten ucuz ovulasyon testi aliyordum .
Devam etmelisiniz. Regl bittiği gün başlayıp her gün aynı saatte yapmalısınız. 2 saat önce sıvı alımını kesmelisiniz.Hayırlı olsun gün de 1 tane devam ediyorum bakalım ne olacak
Hayırlı olsun gün de 1 tane devam ediyorum bakalım ne olacak
24 de olmam lazım 2gun kaldi adete bence yumurtlama onlardı çünkü gerisi silik ciktiDevam etmelisiniz. Regl bittiği gün başlayıp her gün aynı saatte yapmalısınız. 2 saat önce sıvı alımını kesmelisiniz.
T çizgisi en az C çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama sayılır. Ve o gün itibariyle değerlendirmeye başlayıp T çizgisi silikleştiği gün dahil o güne kadar değerlendirmeye devam edin.
Benim 21. Gün oluyor yumurtlama genelde. O yüzden diğer regl başlayana kadar devam etmelisiniz.
Sağlık sıkıntınız yok sa kalırsınız nasip seArkadaşlar benimde iki kizim var oğlum olsun istiyorum son adet tarihim 30 ağustos ve ayın 12 yumurtlama günüm diye düşünüp ogün ilişkiye girdik korunmasız bir defa bakalim nasip olacak mı
Insallah bakalim rabbim herkese nasip etsin insallahSağlık sıkıntınız yok sa kalırsınız nasip se
Insallah benim yumurtlama olmusmu 2gun kaldi qdette hep silik en koyu olanlar bunlarInsallah bakalim rabbim herkese nasip etsin insallah
Ben hiç kullanmadım valla bilmiyorum ki canimInsallah benim yumurtlama olmusmu 2gun kaldi qdette hep silik en koyu olanlar bunlar Eki Görüntüle 2920530
AnladimBen hiç kullanmadım valla bilmiyorum ki canim