Ovaluasyon testinde sürekli 2 çizginin koyu çıkması

Busra4733

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2020
18
15
38
Kizlar acil!!!!!!!!! yardım 🙄 adetimin 11. Gününden itibaren test yapiyordum 16. Gününden beri koyu hep ve hic silik olmadi bugün 21. Gün hala koyu nedenini bilen var mi ilk kez kullaniyorum testi yardim edin lütfen

Eklentiler

• 20200618_152011.webp
    20200618_152011.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 37
Denemeden 8 gün sonra gebelik testinde silik çizgi çıkabiliyor. 14 gün sonra adet gecikmesiyle, daha net ortaya çıkıyor.
Bhcg testi varsa yapın.
İnş vardır.

Benim âdetlerim düzensiz ara ara ağrılarım oluyor göğüslerde birazcık hassasiyet var ama negatif i görmek istemiyorum 1 yıldır istiyoruz bebiş ama olmadi bu ay soğan kürü hayıt otu falan denedim hala sogan kuru devam ediyor birde doktorum tarlusal verdi onu kullaniyorum normal şartlarda 28 inde en geç adet olmam lazım

Benim âdetlerim düzensiz ara ara ağrılarım oluyor göğüslerde birazcık hassasiyet var ama negatif i görmek istemiyorum 1 yıldır istiyoruz bebiş ama olmadi bu ay soğan kürü hayıt otu falan denedim hala sogan kuru devam ediyor birde doktorum tarlusal verdi onu kullaniyorum normal şartlarda 28 inde en geç adet olmam lazım
Hayırlısı olsun.
Sabırla 28ini beklemek en güzeli.
İnş müjdeyi alırsınız o zaman.

Daha ince hiç yasayan oldu mu arkadaşlar lutfen yardim edin düşünmek istemiyorum ama daha çok var adet tarihime😣😓

Back
X