Ovelasyon testine bakın lutfen

Masumm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2023
243
44
13
31
Arkadaşlar polikistikover hastasıyım 3 buck aydır adet olmuyorum arkadaşımın önerisi ile ovelasyon testi alıp yaptım böyle çıktı ne demek acaba bu

Eklentiler

• 16893292344042161590494264604573.webp
    16893292344042161590494264604573.webp
    77,5 KB · Görüntüleme: 27
Arkadaşlar polikistikover hastasıyım 3 buck aydır adet olmuyorum arkadaşımın önerisi ile ovelasyon testi alıp yaptım böyle çıktı ne demek acaba bu
Silik çizgi diğer çizgi kadar koyu olmalı😊 takip edin bir kaç güne daha da koyulaşır inşallah

Adetiniz bittikten kaç gün sonra başladınız ve adet döngünüz kaç gün acaba😊
Adet düzensizliği var 3 bcuk aydır olmuyorum polikistikoverim ve tiroidin var arkadaşım ovalesyon testi önerdi 2 gün önce yumurta akı gibi yoğun akıntım oldu galiba dedim ilk bugün denedim bu şekilde çıktı

Adet düzensizliği var 3 bcuk aydır olmuyorum polikistikoverim ve tiroidin var arkadaşım ovalesyon testi önerdi 2 gün önce yumurta akı gibi yoğun akıntım oldu galiba dedim ilk bugün denedim bu şekilde çıktı
Aaa kusura bakmayın yukarıya yazmışsınız görmedim🙈yumurta akı gibi yoğun akıntı olduğu gün yapsaydınız belki de tam koyu görecektiniz testinizi
bugün çatlamış olabilir kaçmış sayılmaz yinede değerlendirin bence

Aaa kusura bakmayın yukarıya yazmışsınız görmedim🙈yumurta akı gibi yoğun akıntı olduğu gün yapsaydınız belki de tam koyu görecektiniz testinizi
bugün çatlamış olabilir kaçmış sayılmaz yinede değerlendirin bence
Dünde o günde oldu birliktelik cnm insllh olur 👍

Back
X