Onkoloji - Kanser ve Türevleri Over CA? lütfen yardım...

Cazu

Dejavu
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
1.731
1.728
658
Manisa
Kızlar ben 27 yaşındayım, biri 6 cm biri 4.5 cm olmak üzere iki overimde de kist görüldü. Dört gündür hastaneye gidiyorum ve ilk gittiğim andan itibaren iki yumurtalığımı ve hatta rahmimi alma üzerine yorum yaptılar. Mr ve tomografi çekildi. Laparoskopi istendi. Bugün üniversite hastanesine gittim ve olabilecek bütün kötü şeyleri söylediler Doktorlar iyi de çıkabilir kötü de diyorlar ama daha çok kötü üzerine yoğunlaştılar. Bunu yaşayan birçok bayan olduğunu biliyorum. Sizlerden bu konu hakkında bildiğiniz şeyleri paylaşmanızı rica ediyorum. Moral olarak çok kötü durumdayım herkes bir doktor öneriyor ama bu konuda en iyi kimdir nereye gideyim tecrübesi olanlar lütfen yardım edin.. Şimdiden teşekkür ederim.

Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun,rahim aldırma konusunda hemen acele etme diyeceğim ama bu over ca denen hastalık kaçıncı evre görünüyor?
Benim annem de 39 yaşında bu yüzden aldırdı da rahim ve yumurtalıklarını merak ettim..

Bir kaç doktora daha görünmeden hemen karar verme derim..

Canım teşekkür ederim.
Bana henüz tanı konmadı. Mr'da şüpheli görülen bazı kistik lezyonlar var. Histopatolojik tanı önerilir yazıyor. Doktorlar da yüzde elli iyi yada kötü diye konuşuyorlar. Ama her koşulda ameliyat olucam bu yüzden en az zarar göreceğim doktoru arıyorum.

sonuçta hiçbir görüntüleme yöntemi %100 sonuç vermemekle birlikte kesin tanı patolojik olarak konuluyor.
mesela bizim bir hastamız vardı usgde bütün göstergeler malignite lehineydi, opere oldu, tümörü de büyüktü ama sonucu gayet iyi çıkmıştı.
inşallah sizinki de iyi çıkar.

sonuçta hiçbir görüntüleme yöntemi %100 sonuç vermemekle birlikte kesin tanı patolojik olarak konuluyor.
mesela bizim bir hastamız vardı usgde bütün göstergeler malignite lehineydi, opere oldu, tümörü de büyüktü ama sonucu gayet iyi çıkmıştı.
inşallah sizinki de iyi çıkar.

öncelikle teşekkür ediyorum sana..inşallah öyle olur tek doktorla kaldım zaten.doktorum, ben kötü düşünmek istemiyorum ama yinede emin olmalıyız dedi ama soru işaretlerini doldurmuşlar çok korktum. ankaraya ali ayhana gidicez çok iyi bir doktormuş dünya çapında çok umutsuz vakaları bile ameliyatla iyileştrmiş inşallah herşey yolunda olur rabbim kimseye dermansız dert vermesin allahım beterinden korusun

rica ederim:)
doktorun da iyi yönde düşünüyormuş bak için rahat olsun
dediğim gibi sonuçta en kesin patoloji raporu gösterecek.
inşallah iyi sonuçlar gelir
şimdiden canını sıkmamaya çalış :34::34:

rica ederim:)
doktorun da iyi yönde düşünüyormuş bak için rahat olsun
dediğim gibi sonuçta en kesin patoloji raporu gösterecek.
inşallah iyi sonuçlar gelir
şimdiden canını sıkmamaya çalış :34::34:

inşalahh canım nasıl iyi geldin bana anlatamam..bekleyiş uzadıkça insan kendini kötüye hazırlıyo sanki iyi düşünmeye çalışsamda korkuyorum ama herşey allahtan herşey olucağına varıyor zaten ama içimi rahatlattın :34:dualarınızı eksik etmeyin rabbim nerde şifa bekleyen hastalarımız varsa onlara şifasını versin

cazucuğum ,
ben de aynı problemi yaşadım her iki yumurtalığımda da kist vardı hem de 6-7 tane ve seninkilerden çok daha büyüktü
CA değerim de çok yüksek çıkmıştı doktorlar aynı şekilde kötü çıkma olasılığı çok yüksek demişlerdi
açık ameliyat oldum ben ve ne rahmim ne de yumurtalıklarım alınmadan kurtuldum
sonuçlar da iyi çıktı
şimdiden telaşlanma moralini de bozma sakın
sadece iyi bir doktor bul kendine çok iyi araştır

cazucuğum ,
ben de aynı problemi yaşadım her iki yumurtalığımda da kist vardı hem de 6-7 tane ve seninkilerden çok daha büyüktü
CA değerim de çok yüksek çıkmıştı doktorlar aynı şekilde kötü çıkma olasılığı çok yüksek demişlerdi
açık ameliyat oldum ben ve ne rahmim ne de yumurtalıklarım alınmadan kurtuldum
sonuçlar da iyi çıktı
şimdiden telaşlanma moralini de bozma sakın
sadece iyi bir doktor bul kendine çok iyi araştır

bu doktorlar felaket tellalı..çok şükürki sen atlatmışsın inşallahh allah benimde yüzümü..ali ayhan şuanda bildiğim tek iyi doktor bu işte en iyisiymiş onu önerdiler cuma gidicez seninde yazdıkların içimi rahatlattı çok teşekkür ediyorum kızlar

Allaha şükür canım hiç bir problem olmadan kurtuldum inşallah seninki de çok iyi geçer...
istersen özelden ben de doktorumun adını verebilirim
o da alanında çok iyi bir doktor izmirde görev yapıyor

Allaha şükür canım hiç bir problem olmadan kurtuldum inşallah seninki de çok iyi geçer...
istersen özelden ben de doktorumun adını verebilirim
o da alanında çok iyi bir doktor izmirde görev yapıyor

amin canım inşallah ben ali ayhana gidicem artık aldık randevuyu zaten ne yapılması gerekiyosa o yapıcaktır ama ben manisadayım daha sonra gidebilmem için sürekli, senin doktorun adını alabilrim canım. ben sana msj atarım döndüğümde inşallah hayırlı haberlerle dönerim:34:

kızlar herşey temiz çıktı çok şükür o kadar korkmuştumki giderken, en basit en zararsız şekilde döndüm. allahıma şükürler olsun:)laparoskopi yapıldı yalnızca açık ameliyata dönmedi durum. hiç bir üreme organımda zarar görmedi.(ali ayhan) onun için kelimeler bile az.melek gibi bir insan beni bu sıkıntıdan kurtardı allah ondan razı olsun onun üzerine doktor yok..allah birdaha yaşatmasın bu korkuyu hiçkimselere sizlerede haber vereyim istedim:)

geçmişolsun canım bitti gitti işte ne kadar hafiflediğini okadar iyi biliyorum ki :)
önceki msjını da yeni gördüm neyse doktorumun adını vermeme gerek kalmamış
bundan sonrası için kontrolleri aksatmamak gerekiyor zaten doktorun da anlatmıştır durumu
Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize....

allahıma çok şükür çok hafifledim ne korkularla gittim hayırlı haberlerle döndüm allahın izniyle. allah bidaha yaşatmasın hiçbirimize hormon tedavisi uygulanıcak gecici menepoza sokucak beni :44: tekrarlamasın dedi.1 buçuk ay sonra kontrolum var zaten tekrar ankaradayım bundan sonra daha dikkat:49:

geçici menapoz dönemi de sıkıntılı geçiyor biraz canım ben annemler gibi bi yanmıştım bi üşümüştüm:52:
ama 4 ay falan allahtan çok uzun değil :1:
sonrasında tabiki daha dikkatli olmamız gerekiyor

geçici menapoz dönemi de sıkıntılı geçiyor biraz canım ben annemler gibi bi yanmıştım bi üşümüştüm:52:
ama 4 ay falan allahtan çok uzun değil :1:
sonrasında tabiki daha dikkatli olmamız gerekiyor

sanada aynı tedaviyi uygulandı demek..ateş basabilir dedi zaten ama tekrarlamasın diyemi, yoksa hormanlar la ilgili bişeymi anlayamadım tam. çok fazla soruda soramadım.lucrin diye bir iğne yaptı 3 ay sonra tekrar yapıcakmış:44:

Back
X