ben hamile kalmadım canım ama kistten kurtuldum pko vardı adet düzensizliklerim başlayınca öğrendim başkada belirti yoktu. 15 gün soğan kürü yaptım eser kalmadı doktor da görmedi usg de .. ondan sonra da en geç 15.günde oldu yumurtlamam hep. maşallah diyim o zamandan beri de çok net anlıorum çatlamasını çok belirgin oluyo belki önceden kaliteli bile oluşmuyordu yumurtam
bende pko hastasıyım ilaçsız adet olamazdım. 2.5 yıllık evliyim. 6 ay tedavi gördüm olmadı. son 1buçuk senedir herşeyi bırakmıştım artık sıkılmıştım tedaviden. burda bi arkadaşımız kenzül arş okuyup gebe kaldığını yazmıştı. bende Allah ıma sığındım her gece okudum bu duayı. 1 ayda hamile kaldım meleğim en umutsuz anımda süpriz yaptı. şimdi 4. ayımıza girmek üzereyiz oğluşumla inşallah darısı isteyen herkesin başına
cnm beni hatırlarsın mutlaka bende kistlee uğraştım çok. soğan kürüne başladığım ilk ay hem kistim yok oldu hemde hamile kaldım hatırlıyomusun bilmem hatta dış gebelik falan dediler neler çektim ama çok şükür herşey yolunda gitti ve şuan nerden baksan 7 aylık hamileyim. sana tavsiyem çocuk düşünüyosan doğum kntrl hapı kkullanma ben çocuk istiyorum diye doktor bana vermedi bekleyelim geçer dedi.. bi kaç öle bekledim bi kayboldu sonra tekrarladı derken soğan kürü uyguladım ve kistim yok oldu hemde kullandığım ilk ay hamilede kaldım şükürler olsun.