Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah bende oğlumda ilk ayda kızımda ilk ayda kaldım bunda 5 ay olacak bu ayda olmazsaCanım uzun süre değil ama kullandığım ve korunmayı bıraktığım ilk ay hamileliğimi ogrenmistim . Testlerimde bu şekildeydi![]()
İlk çocuğumda benimde 6 7 ay kadar olmamıştıMaşallah bende oğlumda ilk ayda kızımda ilk ayda kaldım bunda 5 ay olacak bu ayda olmazsa
Hormon verdim hepsi normal ama tüpler tıkalı olabilirmişİlk çocuğumda benimde 6 7 ay kadar olmamıştı
Nasıl değerlendirdiniz acaba yumurtlama dönemini bir gün arayla mı ya da yaptığınız ekstra bir şey var mıydıCanım uzun süre değil ama kullandığım ve korunmayı bıraktığım ilk ay hamileliğimi ogrenmistim . Testlerimde bu şekildeydi![]()
Tam pik günü birde 1 gün öncesindeki günü değerlendirmiştik sadeceNasıl değerlendirdiniz acaba yumurtlama dönemini bir gün arayla mı ya da yaptığınız ekstra bir şey var mıydı
Anladım canım inşallah şeninde gönlüne göre olurHormon verdim hepsi normal ama tüpler tıkalı olabilirmiş
Maşallah peki sonrasında hemen kalktınız mıTam pik günü birde 1 gün öncesindeki günü değerlendirmiştik sadece
Ozel olmazsa mesela 18.gun pik olmuş ya kac gunde bir adet oluyorsunuz.ben ilk kez bu ay yaptim 13.gun pik oldu ama adet döngüm geçen ay 36 gündü.Tam pik günü birde 1 gün öncesindeki günü değerlendirmiştik sadece
Pikse değerlendirin mutlakaOzel olmazsa mesela 18.gun pik olmuş ya kac gunde bir adet oluyorsunuz.ben ilk kez bu ay yaptim 13.gun pik oldu ama adet döngüm geçen ay 36 gündü.
Malesef şaka gibi o gece yatılı çocuklu misafir geldi.tam vakitli mi.bilmem ama degerlendirdik.sonuc bekliyorum belirsiz şu anPikse değerlendirin mutlaka
Bende bu ay öyle değerlendirdim 2 gün var regle bir belurtimde yok umarım güzel haber alırımTam pik günü birde 1 gün öncesindeki günü değerlendirmiştik sadece
Tutar alllahın izniyle zaten pikten 1 gün önce pik günü sonrası 3 gün değerlendirilmeli zaten sadece pik günü bile tutar yani bakalım benim nasıl olacak merak ediyorumMalesef şaka gibi o gece yatılı çocuklu misafir geldi.tam vakitli mi.bilmem ama degerlendirdik.sonuc bekliyorum belirsiz şu an
HaberleşelimBende bu ay öyle değerlendirdim 2 gün var regle bir belurtimde yok umarım güzel haber alırımsizede hayırlı olsun çok mutlu olun
![]()
Saglikla hayırlı sonuç alırız insallahTutar alllahın izniyle zaten pikten 1 gün önce pik günü sonrası 3 gün değerlendirilmeli zaten sadece pik günü bile tutar yani bakalım benim nasıl olacak merak ediyorum
Aminn inşallah ya benim bide regl günleri hep böyle karışıkSaglikla hayırlı sonuç alırız insallah
Aslında güzel çok uzak değil gün aralıklarıAminn inşallah ya benim bide regl günleri hep böyle karışık
Ama belirsizlik oluyor maalesef bilemiyorsun ne zaman olacağını aniden oluyor Can sıkıcıAslında güzel çok uzak değil gün aralıkları
Teşekkür ederimBende bu ay öyle değerlendirdim 2 gün var regle bir belurtimde yok umarım güzel haber alırımsizede hayırlı olsun çok mutlu olun
![]()