- 5 Kasım 2022
- 407
- 161
- 33
- 30
- Konu Sahibi Kelebek 09
-
Malesef sayfa sahibi mesajları çok geç görüyor. Evet t çizgisinin daha koyu olması gerekiyor ama benim 3 gündür böyle. Beni endişelendiren 17. Günümdeyim 28 günde adet oluyorum. Yumurtlama için çok gecikmedim mi? 18 19 20 lerde yumurtlama olur muAz önce baktım ambalaja t çizgisi köyü c silik olunca pozitif oluyormuş kusura bakmayın inşallah pik görüp güzel haberler almak nasip olur
18 19 20'lerde yumurtlama olabiliyor evetMalesef sayfa sahibi mesajları çok geç görüyor. Evet t çizgisinin daha koyu olması gerekiyor ama benim 3 gündür böyle. Beni endişelendiren 17. Günümdeyim 28 günde adet oluyorum. Yumurtlama için çok gecikmedim mi? 18 19 20 lerde yumurtlama olur mu
Peki son olarka ilk günler silik olup son 3 gün böyle çıkmasını nasıl yorumlayabilirim18 19 20'lerde yumurtlama olabiliyor evet
yumurtlama yaklaşmıştır diye biliyorum, cok emin değilimPeki son olarka ilk günler silik olup son 3 gün böyle çıkmasını nasıl yorumlayabilirim
İlk 3 gün kaçırdım mı acaba diyorum ama eşimde kaçırmış olsan niye 15.günden sonra koyulaşsın diyor bilemedimyumurtlama yaklaşmıştır diye biliyorum, cok emin değilim
sanmıyorum, çok düşük bi ihtimal benceİlk 3 gün kaçırdım mı acaba diyorum ama eşimde kaçırmış olsan niye 15.günden sonra koyulaşsın diyor bilemedim
Bence bir kaç gün içinde pik olacaktır testi bırakmayın. Adetten bir gün önce bile yumurtlama görenler var. Her ay farklı günlerde olabiliyorKızlar bu ay ovilasyon testine başladım ama bir türlü pik göremiyorum 8.gün adet bitti 11. Gün başladım (ürün elime geç geldi) testlerim gördüğünüz gibi. Son 3 gündür çizgi çok net ama pik yapmıyor. Nasıl yorumlayacağımı şaşırdım. İlk 3 günde kaçırmış olma ihtimalim var mı? Ama öyle olsa şimdi bu kadar net çıkar mı? Yada hala yumurtlama mış olma ihtimalim var mı? Yada bu gördüğüm yumurtlama mı? Eki Görüntüle 3247996
İki ay doktor takibi yaptırma fırsatım oldu yanlış anlamadıysan birinde 13 birinde 16. gün yumurtadım değiştiğini biliyordum ama bu kadar sarkacağını düşünmezdimBence bir kaç gün içinde pik olacaktır testi bırakmayın. Adetten bir gün önce bile yumurtlama görenler var. Her ay farklı günlerde olabiliyor
Merhabalar cevabınız için çok teşekür ederim. Malesef ki sayfa ara ara cevap veriyor onda da çok aydınlatma yapamıyor. Ben akşam onda yapıyordum. Bugun ilk defa gündüz yaptım (17.gün)fotoğraftaki gibi çıktı. Şimdi düzen bozulmasının diye tekrar yaptım ve silik çıktı. Ne düşüneceğimi şaşırdım açıkcasıMerhaba yumurtlama döneminiz yaklaşmış o yüzden silik çıkıyor test yapmayı bırakmayın tamam gününe geldiğinde bayağı koyulaşacaktır bende kağıt testlerden kullanmıştım yumurtlamama yakın testlerim böyleydi bi kaç gün sürdü sonra yumurtlama çatlama oldu keske aldığın yerle heran iletişim kurabiliyor olsaydın çünkü benim aldığım bayan günlük yardımcı oluyordu takip ediyordu bide herkesin yumurtlama dönemi farklı oluyor mesela adetten 5 gün sonra yumurtlaması olan insanlar var o yüzden herkesin dönemi farklı oluyorumarım hayırlısı ile sende bir bebek sahibi olursun
Benim aldığım sayfa testleri kullanmadan 2 saat önce sıvı alımını kesin testi ondan sonra yapı demişti siz nasıl kullandınız acaba böyle görünce bende şaşırdımMerhabalar cevabınız için çok teşekür ederim. Malesef ki sayfa ara ara cevap veriyor onda da çok aydınlatma yapamıyor. Ben akşam onda yapıyordum. Bugun ilk defa gündüz yaptım (17.gün)fotoğraftaki gibi çıktı. Şimdi düzen bozulmasının diye tekrar yaptım ve silik çıktı. Ne düşüneceğimi şaşırdım açıkcası
Yani bu testlerde 1 saat önce diyor ben 1 1 buçuk saat bekliyorum ama bilmiyorum çok üzdü beni. Sayfanın genel yorumu olgunlaşmadan atladığı o nedenle pik olmadığı. Öyle mi değil mi bilemiyorumBenim aldığım sayfa testleri kullanmadan 2 saat önce sıvı alımını kesin testi ondan sonra yapı demişti siz nasıl kullandınız acaba böyle görünce bende şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?