Ovilasyon testi mi lütven yorumlarmısınız

Kelebek 09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
407
161
33
30
Kızlar bu ay ovilasyon testine başladım ama bir türlü pik göremiyorum 8.gün adet bitti 11. Gün başladım (ürün elime geç geldi) testlerim gördüğünüz gibi. Son 3 gündür çizgi çok net ama pik yapmıyor. Nasıl yorumlayacağımı şaşırdım. İlk 3 günde kaçırmış olma ihtimalim var mı? Ama öyle olsa şimdi bu kadar net çıkar mı? Yada hala yumurtlama mış olma ihtimalim var mı? Yada bu gördüğüm yumurtlama mı?
16841602219721540855989381641625.webp

Eklentiler

• 16841601769571767984234582870636.webp
    16841601769571767984234582870636.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 72
Birkaç güne koyulasacaktir ama testine ambalajindaki görselde pozitif sayılıyor emin olmak için aldığın sayfaya sorabilirsin bende aynı testi kullanıyorum

Az önce baktım ambalaja t çizgisi köyü c silik olunca pozitif oluyormuş kusura bakmayın inşallah pik görüp güzel haberler almak nasip olur 🤲

Az önce baktım ambalaja t çizgisi köyü c silik olunca pozitif oluyormuş kusura bakmayın inşallah pik görüp güzel haberler almak nasip olur 🤲
Malesef sayfa sahibi mesajları çok geç görüyor. Evet t çizgisinin daha koyu olması gerekiyor ama benim 3 gündür böyle. Beni endişelendiren 17. Günümdeyim 28 günde adet oluyorum. Yumurtlama için çok gecikmedim mi? 18 19 20 lerde yumurtlama olur mu

Malesef sayfa sahibi mesajları çok geç görüyor. Evet t çizgisinin daha koyu olması gerekiyor ama benim 3 gündür böyle. Beni endişelendiren 17. Günümdeyim 28 günde adet oluyorum. Yumurtlama için çok gecikmedim mi? 18 19 20 lerde yumurtlama olur mu
18 19 20'lerde yumurtlama olabiliyor evet

Kızlar bu ay ovilasyon testine başladım ama bir türlü pik göremiyorum 8.gün adet bitti 11. Gün başladım (ürün elime geç geldi) testlerim gördüğünüz gibi. Son 3 gündür çizgi çok net ama pik yapmıyor. Nasıl yorumlayacağımı şaşırdım. İlk 3 günde kaçırmış olma ihtimalim var mı? Ama öyle olsa şimdi bu kadar net çıkar mı? Yada hala yumurtlama mış olma ihtimalim var mı? Yada bu gördüğüm yumurtlama mı? Eki Görüntüle 3247996
Bence bir kaç gün içinde pik olacaktır testi bırakmayın. Adetten bir gün önce bile yumurtlama görenler var. Her ay farklı günlerde olabiliyor

Merhaba yumurtlama döneminiz yaklaşmış o yüzden silik çıkıyor test yapmayı bırakmayın tamam gününe geldiğinde bayağı koyulaşacaktır bende kağıt testlerden kullanmıştım yumurtlamama yakın testlerim böyleydi bi kaç gün sürdü sonra yumurtlama çatlama oldu keske aldığın yerle heran iletişim kurabiliyor olsaydın çünkü benim aldığım bayan günlük yardımcı oluyordu takip ediyordu bide herkesin yumurtlama dönemi farklı oluyor mesela adetten 5 gün sonra yumurtlaması olan insanlar var o yüzden herkesin dönemi farklı oluyor 😊 umarım hayırlısı ile sende bir bebek sahibi olursun ❤️

Bence bir kaç gün içinde pik olacaktır testi bırakmayın. Adetten bir gün önce bile yumurtlama görenler var. Her ay farklı günlerde olabiliyor
İki ay doktor takibi yaptırma fırsatım oldu yanlış anlamadıysan birinde 13 birinde 16. gün yumurtadım değiştiğini biliyordum ama bu kadar sarkacağını düşünmezdim

Merhaba yumurtlama döneminiz yaklaşmış o yüzden silik çıkıyor test yapmayı bırakmayın tamam gününe geldiğinde bayağı koyulaşacaktır bende kağıt testlerden kullanmıştım yumurtlamama yakın testlerim böyleydi bi kaç gün sürdü sonra yumurtlama çatlama oldu keske aldığın yerle heran iletişim kurabiliyor olsaydın çünkü benim aldığım bayan günlük yardımcı oluyordu takip ediyordu bide herkesin yumurtlama dönemi farklı oluyor mesela adetten 5 gün sonra yumurtlaması olan insanlar var o yüzden herkesin dönemi farklı oluyor 😊 umarım hayırlısı ile sende bir bebek sahibi olursun ❤️
Merhabalar cevabınız için çok teşekür ederim. Malesef ki sayfa ara ara cevap veriyor onda da çok aydınlatma yapamıyor. Ben akşam onda yapıyordum. Bugun ilk defa gündüz yaptım (17.gün)fotoğraftaki gibi çıktı. Şimdi düzen bozulmasının diye tekrar yaptım ve silik çıktı. Ne düşüneceğimi şaşırdım açıkcası

Eklentiler

• IMG_20230515_232824.webp
    IMG_20230515_232824.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 72
Merhabalar cevabınız için çok teşekür ederim. Malesef ki sayfa ara ara cevap veriyor onda da çok aydınlatma yapamıyor. Ben akşam onda yapıyordum. Bugun ilk defa gündüz yaptım (17.gün)fotoğraftaki gibi çıktı. Şimdi düzen bozulmasının diye tekrar yaptım ve silik çıktı. Ne düşüneceğimi şaşırdım açıkcası
Benim aldığım sayfa testleri kullanmadan 2 saat önce sıvı alımını kesin testi ondan sonra yapı demişti siz nasıl kullandınız acaba böyle görünce bende şaşırdım

Benim aldığım sayfa testleri kullanmadan 2 saat önce sıvı alımını kesin testi ondan sonra yapı demişti siz nasıl kullandınız acaba böyle görünce bende şaşırdım
Yani bu testlerde 1 saat önce diyor ben 1 1 buçuk saat bekliyorum ama bilmiyorum çok üzdü beni. Sayfanın genel yorumu olgunlaşmadan atladığı o nedenle pik olmadığı. Öyle mi değil mi bilemiyorum

Kızlar geçen hafta doktor yumurtlayan caksın bir kaç güne demişti dediği gibi testtede pik gordum hala catlamamismi buara da 55 gundr adette olmadı geçen gafta doktora gittiğimde beta 1 kusurdu ve yumurtluyosun demişti

Eklentiler

• IMG_20230531_122337.webp
    IMG_20230531_122337.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 34
Back
X