Ovilasyon Testi

glshendgn88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
292
182
103
37
Ovulasyon testi ne kadar güvenilir? Uygulayanlar ve memnun kalanlar var mı?

Son düzenleme:
ben ovalasyon testi ile hamile kaldım. şuan 9. haftadayız. kesinlikle doğru çıkıyor.
yumurtlama dönemini program ile takip edersin. onun sana tavsiye ettiği günlerde testi yaparsan çizgisi çok net çıkıyor.
umarım işine yarar :)

ben ovalasyon testi ile hamile kaldım. şuan 9. haftadayız. kesinlikle doğru çıkıyor.
yumurtlama dönemini program ile takip edersin. onun sana tavsiye ettiği günlerde testi yaparsan çizgisi çok net çıkıyor.
umarım işine yarar :)
sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah :anneadayı:

Çok teşekkür ederim dış gebelik geçirdikten sonra 3 ay korunma verildi ve yaklaşık 5 aydır da olmuyor reglim bittikten sonra deniyeceğim inşaallah olur bu sefer Allah isteyen herkese nasip etsin 1.5 yıllık evliyim artık olsun istiyoruz :anneadayı::KK46:

Herkese merhaba ben de ilk defa ovulasyon testi aldım ve demedim sonuç fotoğraftaki gibi yardımcı olursanız sevinirim bu ne anlama geliyor
20160223_183101.webp

Ben de bu ay denicem ama senin resime bakılırsa net iki çizgi çıkmış gibi sanırım yumurta serbest gibi görülüyor değerlendir bunu:KK45:

Net iki çizgi çıkana kadar yapmak lazım sanırım nihayetinde 24-48 saatlik zaman dilimi önemli olan bu zaman dilimini tutturmak tabi sağlıklı ise herşey :KK45::KK56:

Arkadaşlar atedime 2 gün kaldı muhtemelen hastalanacagim merak ettigim bu testler hamile kalindigini da gosteroyormus dogru mu

Arkadaşlar atedime 2 gün kaldı muhtemelen hastalanacagim merak ettigim bu testler hamile kalindigini da gosteroyormus dogru mu
Gebeliği gösterdiği hakkında bilgim yok malesef sen gününü bekle ya da normal test yapmanı öneririm ovulasyon testi ile sonuç alabileceğini sanmıyorum hayırlı haber alırız inşaallah :KK73:

Merhabalar, benim de başarısız 2 denemem oldu ve bu ay Clearblue ovulasyon testini deniyorum. Henüz olumlu bir sonuç almadım ama testi kullanmaya devam ediyorum. Olumlu olumsuz buradan sizi bilgilendiririm.

Back
X