Ovilasyon testim kafayı yedirecek bana bakabilirmisiniz🥺

Kelebek 09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
407
161
33
30
Kızlar bu ay ovilasyon testine başladım. En koyu 15.gün oldu 16 dada aynı koyulukta çıktı 17 silindi. Daha sonra bir daha da o kadar koyu olmadı. 25. Gün deyim 28 günde bi adet oluyorum.di Dolayısıyla her ne kadar tamamlamak için 3 kere daha yapıcak olsamda artık pik yapacağını düşünmüyorum. Ama durumu da nasıl değerlendirem bilemedim. Yani bu aydan gebelik beklememeli miyim? aldığım kadın sadece devam et diyor doğru düzgün başka açıklama yapmıyor artık çok gerildim. Bu görüntüyle 15. Gün yumurtlamış olma ihtimalim yok mu

IMG_20230520_233130.webp

Eklentiler

• IMG_20230520_233227.webp
    IMG_20230520_233227.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bu ay ovilasyon testine başladım. En koyu 15.gün oldu 16 dada aynı koyulukta çıktı 17 silindi. Daha sonra bir daha da o kadar koyu olmadı. 25. Gün deyim 28 günde bi adet oluyorum.di Dolayısıyla her ne kadar tamamlamak için 3 kere daha yapıcak olsamda artık pik yapacağını düşünmüyorum. Ama durumu da nasıl değerlendirem bilemedim. Yani bu aydan gebelik beklememeli miyim? aldığım kadın sadece devam et diyor doğru düzgün başka açıklama yapmıyor artık çok gerildim. Bu görüntüyle 15. Gün yumurtlamış olma ihtimalim yok mu
15. Gün fotoğrafının kurulmamış ilk hali böyleydi

Eklentiler

• Screenshot_20230523_114805_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20230523_114805_com.instagram.android.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 50
Her gün aynı saatte mi yaptınız sıvı alımına dikkat ettiniz mi normalde adetiniz düzenli midir? Bu tabloda henüz yumurtlama olmamış gibi gözüküyor

Bende bu şekilde yalnızca LH hormonu yükselmiş ancak yumurta çatlamamış olarak değerlendirileceğini biliyorum

Pik olmamış bence, yumurta tam büyümeden çatlamış olabilir

Her gün aynı saatte mi yaptınız sıvı alımına dikkat ettiniz mi normalde adetiniz düzenli midir? Bu tabloda henüz yumurtlama olmamış gibi gözüküyor
Evet sıvı alımına ve saate dikkat ettim adetim ortalama 28 günde bi ve düzenli. Marka özellikle 19 mm den sonra gösterdiğini söylüyor bende bi umut acaba 17. 18 de mi çatladı diye düşünüyorum

Gebelik berltiisi olsa silikleşmez daha da koyulurdu git gide.. siz değerlendirdiyseniz adet gecikmesini bekleyin
Gebelik belirtisi demedim gebelik getirisi olabilir mi dedim yani yumurtlama olmadıysa bu ay gebelik ihtimali sıfır demek. Bende acaba 19 20 mm lere kavuşmadıysa da 17 18mmnlerde çatkadıysa yine de gebelik getirebilir mi diye merak ediyorum. Açıkcası bu ayı kafamda tamamen silip adetimi beklemeliyim doktora gitmek için yoksa hala gebe olma durumum var mı onu merak ediyorum

İşte tam olgunlaşmadığı için zaten sağlıklı bi yumurta olmamış oluyor ya döllenme için
Döllenme için illa 19 20 mm lere ulaşması gerekiyor mu ben doktorr takibindeyken 18 mm yeterli demişti de ne biliyim bu sitede 14 mm ile bile hamile kalanları gördüm belki olur diye umut ediyorum :(

işte 18 bile olsa madem yeterli o zaman pik olması gerekmez miydi?
Hayır kadının açıklaması şuydu. "Bizim testlerimiz 19mm den sonra gösteriyor." yani 17 18 de yeterlilik diye birşey yok zaten testler kaliteye bakmıyor. Bu nedenle sayfaya soranlar oluyor hatta işte bugun doktora gittim yumurtlamışsın dedi ama test silik diyorlar oda 19 20 mm e ulaşmamış ondan diyor. Bazı sayfalarda da pik görmeden hamile kalanlar görünce bi umutlandım ama bilmiyorum çünkü ben bi kere de doktora gittim 15.günde 18 buçuk dedi ve o gün çatladı acaba yine öyle mi oldu diye düşündüm

Gebelik belirtisi demedim gebelik getirisi olabilir mi dedim yani yumurtlama olmadıysa bu ay gebelik ihtimali sıfır demek. Bende acaba 19 20 mm lere kavuşmadıysa da 17 18mmnlerde çatkadıysa yine de gebelik getirebilir mi diye merak ediyorum. Açıkcası bu ayı kafamda tamamen silip adetimi beklemeliyim doktora gitmek için yoksa hala gebe olma durumum var mı onu merak ediyorum
Pardon ya ben yalnış okumuşum kusura bakmayın.. Gebelik ihtimali az da olsa mümkün elbette o büyüklüteki bir yumurta döllenebilir ve gebelik oluşabilir ancak sağlıklı olur mu bilemeyiz. Yani kısacası herşey mümkün. Dediğiniz gibi bu ayı fazla düşünmeyin adetinizi bekleyin varsa ortaya çıkacaktır yoksa diğer ayı değerlendirirsiniz

Back
X