Ovilasyon testim kafayı yedirecek bana bakabilirmisiniz🥺

Hayır kadının açıklaması şuydu. "Bizim testlerimiz 19mm den sonra gösteriyor." yani 17 18 de yeterlilik diye birşey yok zaten testler kaliteye bakmıyor. Bu nedenle sayfaya soranlar oluyor hatta işte bugun doktora gittim yumurtlamışsın dedi ama test silik diyorlar oda 19 20 mm e ulaşmamış ondan diyor. Bazı sayfalarda da pik görmeden hamile kalanlar görünce bi umutlandım ama bilmiyorum çünkü ben bi kere de doktora gittim 15.günde 18 buçuk dedi ve o gün çatladı acaba yine öyle mi oldu diye düşündüm
E doktor yumurtlamışsın demiş işte test silik olsa ne olacak o zaman

Pardon ya ben yalnış okumuşum kusura bakmayın.. Gebelik ihtimali az da olsa mümkün elbette o büyüklüteki bir yumurta döllenebilir ve gebelik oluşabilir ancak sağlıklı olur mu bilemeyiz. Yani kısacası herşey mümkün. Dediğiniz gibi bu ayı fazla düşünmeyin adetinizi bekleyin varsa ortaya çıkacaktır yoksa diğer ayı değerlendirirsiniz
Estağfurullah teşekkür ederim bakalım adete kadar 3 gün daha hem ovilasyon testi yapmaya devam edicem hemde bekleyeceğim

E hanım efendi burası kadınlar için oluşturulan bi forum sayfası ya zaten bende birileri tecrübe etmiştir biri bi yol gösterir diye soruyorum belki başkasının da başıma gelmiştir diye yoksa tabiki de kim bilebilir
Benim bilgim bu kadardı diyeyim o zaman, bi problemim olmadığı için, bilen birileri çıkar belki, en azından ben yazdıkça konunuz üste çıkıyor

Kızlar bu ay ovilasyon testine başladım. En koyu 15.gün oldu 16 dada aynı koyulukta çıktı 17 silindi. Daha sonra bir daha da o kadar koyu olmadı. 25. Gün deyim 28 günde bi adet oluyorum.di Dolayısıyla her ne kadar tamamlamak için 3 kere daha yapıcak olsamda artık pik yapacağını düşünmüyorum. Ama durumu da nasıl değerlendirem bilemedim. Yani bu aydan gebelik beklememeli miyim? aldığım kadın sadece devam et diyor doğru düzgün başka açıklama yapmıyor artık çok gerildim. Bu görüntüyle 15. Gün yumurtlamış olma ihtimalim yok mu
Kadınlarda her ay yumurtlama olmayabiliyor bendede olmuştu stres yapma canım diğer ay olur inşallah

Teşekkür ederim 😊Pik görmeyerek mı farkettiniz acaba yada doktora mı danıştınız
Gönlünüzü ferah tutun. Çok fazla düşünmeyin. Eğer olacak olsa korunarak bile oluyor. Ben de ilk kez deniyorum ve pcosluyum. 60-70 gün bile regl olmadığım oluyordu. Gynopol kullanarak biraz düzene soktum. Herşeyin bilimsel açıklaması var elbet ama o kadar da olmaz artık dediklerimizden de ne olurlar çıkıyor. Teste devam edin regle kadar. Buradan okuduklarımdan onu öğrendim :KK200:

Benim amh im düşük zaten tüp bebek öncesi ovulasyon yaptım geçen ay olmadı bu ay 10. Gün bugün yine yok gibi
Benimde amh düşüklüğü var 0.75 ama bundan önce iki ay doktora gittim ve doktor kontrolünde yumurtlamam oldu. Zaten her ay düzenli adet oluyorum ve ayın ortasında yumurtlama belirtileri veriyorum. Bu ayda verdim ama testte çıkmadı

Gönlünüzü ferah tutun. Çok fazla düşünmeyin. Eğer olacak olsa korunarak bile oluyor. Ben de ilk kez deniyorum ve pcosluyum. 60-70 gün bile regl olmadığım oluyordu. Gynopol kullanarak biraz düzene soktum. Herşeyin bilimsel açıklaması var elbet ama o kadar da olmaz artık dediklerimizden de ne olurlar çıkıyor. Teste devam edin regle kadar. Buradan okuduklarımdan onu öğrendim :KK200:
Yaa çok teşekür ederim 🥰🥰🥰 tabiki bende farkediyorum insanlar hiç beklemediği ay hamile kalıyor. Bende aslında hala umutla bekliyorum ve yumurtladığıma inanmak istiyorum çünkü bir kaç pik olmadan hamile olan vaka gördüm o yüzdrn bi başka birileri var mı bakayım dedim 💜

Yaa çok teşekür ederim 🥰🥰🥰 tabiki bende farkediyorum insanlar hiç beklemediği ay hamile kalıyor. Bende aslında hala umutla bekliyorum ve yumurtladığıma inanmak istiyorum çünkü bir kaç pik olmadan hamile olan vaka gördüm o yüzdrn bi başka birileri var mı bakayım dedim 💜
Tabiki her ay günü gününe regl olan ablam yumurtlamasına 7 gün kala olan ilişkide hamile kaldığını öğrendi. Güzel düşünelim güzel olsun. Hayatta sonsuz ihtimal var :KK200:

Back
X