Ovilasyon testine bu bakar mısınızzz??

Bahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
572
120
33
29
Kızlar yumurtlama var mı bunda emin olamadım
IMG_0810.webp

Yumurtlama olmadan mı gebelik var diyorsun onu bilemedim kaç dk çıktı çizgi ona bağlı

Pik değil ama olmak üzere değerlendir kuzum. Yumurtlama olmadan gebelik olur mu olmaz bence. Ama 2 kere yumurtlama yaşadıysan bu ay ki olabiliyormuş. O zaman olur

Pik değil ama olmak üzere değerlendir kuzum. Yumurtlama olmadan gebelik olur mu olmaz bence. Ama 2 kere yumurtlama yaşadıysan bu ay ki olabiliyormuş. O zaman olur
Bu şekil çıktı da kan verdim 3.10 çıktı değer yükselir mi bilmiyorum işte yumurtlama pik görmedim ya kafam karıştı bu beklentim yoktu

Eklentiler

• B8F55358-E12D-4365-ADB1-9E86F64D2FC0.webp
    B8F55358-E12D-4365-ADB1-9E86F64D2FC0.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 63
Test bozuk degilse gayetnet cikmis. Bence kan verin

Bu şekil çıktı da kan verdim 3.10 çıktı değer yükselir mi bilmiyorum işte yumurtlama pik görmedim ya kafam karıştı bu beklentim yoktu
Canım tehlikeli bir değer yükselme olasılığı yüksek bir değer. Adetin gecikti mi

Ama yumurtlama var mı diye sormuşsun adetim 2 gün gecikti demişsin orayı pek anlamadım bu son yaptığın koyulaşma gebelikten ötürü de çıkıyor olabilir 🤔 yumurtlama görmedim diyorsun peki bu ovalüsyona hemen adet sonrasımı başladın
Tabi hemen adet sonrası yumurtlama testi yaptım baya da geç gördüm bu koyuluğu zaten ben piktir diye düşünmüştüm ame pik olmamış diyorlar gebelik testi de böyle olunce adetim de geçince kafam karıştı açıkçası

Tabi hemen adet sonrası yumurtlama testi yaptım baya da geç gördüm bu koyuluğu zaten ben piktir diye düşünmüştüm ame pik olmamış diyorlar gebelik testi de böyle olunce adetim de geçince kafam karıştı açıkçası
Vallaha bu bir ilk olur puana kadar hep yaptın dimi ovalüsyonu dediğim gibi sondaki koyulaşma gebelikten dolayı olabilir kan verecekmisin zaten iki günde geçmiş

Back
X