Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmaya devam et canım büyük ihtimalle olacakEki Görüntüle 3614848
Hanımlar bu ilk 7 Temmuz ovilasyon bana biraz koyu geldi acaba erken mi olacak yumurtlama 3 4 güne olur gibi siz ne düşünüyorsunuz
Aynen canım devamYapmaya devam et canım büyük ihtimalle olacak
Burda da paylaşırsın her gün yardımcı oluruz olurlarAynen canım devam
Bugünde böyleBurda da paylaşırsın her gün yardımcı oluruz olurlar
Daha olmamış canım bi kaç güne olur benceBugünde böyle
Evet ben genelde değişmedi ise ilk hafta regl oluyorum ikinci hafta yumurtlama oluyorDaha olmamış canım bi kaç güne olur bence![]()
Bende ilk kez dün yapmaya başladım bugün döngü 11 canım ama hiç anlamiyorum kaçıncı dk okuyorsunuz bu testiEvet ben genelde değişmedi ise ilk hafta regl oluyorum ikinci hafta yumurtlama oluyor
Bende ilk kez dün yapmaya başladım bugün döngü 11 canım ama hiç anlamiyorum kaçıncı dk okuyorsunuz bu testi
Senin daha pik olmamış sende böyle defter tut bizimle paylaş hergün sana deriz pik olınca yada bana özelden yaz canım ben bakarımBende ilk kez dün yapmaya başladım bugün döngü 11 canım ama hiç anlamiyorum kaçıncı dk okuyorsunuz bu testi
Tmm cnm çok sağol peki kaçıncı dk yi baz almalıyım 10. Dk mi ? Yoksa 5. Dk mi ..Senin daha pik olmamış sende böyle defter tut bizimle paylaş hergün sana deriz pik olınca yada bana özelden yaz canım ben bakarım
5 dk netlik belli olurTmm cnm çok sağol peki kaçıncı dk yi baz almalıyım 10. Dk mi ? Yoksa 5. Dk mi ..
Sen ne zamandır istiyorsun cnm bir sorun var mıRabbim inşallah dileyen isteyen herkese içinde de bizlere nasip eder bacılarım
Valla bir kızım bir oğlum var oğlum 9 kızım 5 yaşında hani dedik kardeş olsun ben hemen kaldım ilk ayda kızımda oğlumda hayatımda hiç korunmadım ilaç felan eşimde geri çekilme ile korundu kazayla felan hamile kalmadım neyse bi 5 ay oldu korunmayı bıraktık ben bu ay hormon verdim sorun çıkmadı ama tüpler tıkalı olabilir dendi bu ayda umudum ovilasyon testinde bakalım olmazsa bu ayda rahim filmi çekinirimSen ne zamandır istiyorsun cnm bir sorun var mı