Ovilasyon

Gokcen5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
1.191
297
123
27
IMG_4780.webp

Hanımlar bu ilk 7 Temmuz ovilasyon bana biraz koyu geldi acaba erken mi olacak yumurtlama 3 4 güne olur gibi siz ne düşünüyorsunuz

Evet ben genelde değişmedi ise ilk hafta regl oluyorum ikinci hafta yumurtlama oluyor
Bende ilk kez dün yapmaya başladım bugün döngü 11 canım ama hiç anlamiyorum kaçıncı dk okuyorsunuz bu testi

Eklentiler

• 1000068476.webp
    1000068476.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 10
Bende ilk kez dün yapmaya başladım bugün döngü 11 canım ama hiç anlamiyorum kaçıncı dk okuyorsunuz bu testi
Senin daha pik olmamış sende böyle defter tut bizimle paylaş hergün sana deriz pik olınca yada bana özelden yaz canım ben bakarım

Eklentiler

• IMG_4789.webp
    IMG_4789.webp
    19 KB · Görüntüleme: 8
Senin daha pik olmamış sende böyle defter tut bizimle paylaş hergün sana deriz pik olınca yada bana özelden yaz canım ben bakarım
Tmm cnm çok sağol peki kaçıncı dk yi baz almalıyım 10. Dk mi ? Yoksa 5. Dk mi ..

Sen ne zamandır istiyorsun cnm bir sorun var mı
Valla bir kızım bir oğlum var oğlum 9 kızım 5 yaşında hani dedik kardeş olsun ben hemen kaldım ilk ayda kızımda oğlumda hayatımda hiç korunmadım ilaç felan eşimde geri çekilme ile korundu kazayla felan hamile kalmadım neyse bi 5 ay oldu korunmayı bıraktık ben bu ay hormon verdim sorun çıkmadı ama tüpler tıkalı olabilir dendi bu ayda umudum ovilasyon testinde bakalım olmazsa bu ayda rahim filmi çekinirim

Back
X