Ovilasyonda gebelik takip etmeye çalışıyorum bakar mısınız

Kelebek 09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
407
161
33
30
Hanımlar bu ay ovilasyon testi kullandım. Sanırum 15 de yumurtladım ve iki gün sürdü.Şuan 26. Gündeyim ortalama 28 günde de adet oluyorum. Bir yandan da ovilasyon testine devam ediyorum son 3 günde ki ovilasyon testlerimi atıyorum. Acaba bi koyulaşma var mı bu yavaştan gebelik habercisi olabilir mi yoksa tamamen koyu mu çıkmalıydı. 3 lü olanların ikisi 24 ve 25.gün en üsttkini gündüz yaptım. Tekli olanda şimdi yaptım
IMG_20230524_222126.webp
IMG_20230524_141356.webp

Hanımlar bu ay ovilasyon testi kullandım. Sanırum 15 de yumurtladım ve iki gün sürdü.Şuan 26. Gündeyim ortalama 28 günde de adet oluyorum. Bir yandan da ovilasyon testine devam ediyorum son 3 günde ki ovilasyon testlerimi atıyorum. Acaba bi koyulaşma var mı bu yavaştan gebelik habercisi olabilir mi yoksa tamamen koyu mu çıkmalıydı. 3 lü olanların ikisi 24 ve 25.gün en üsttkini gündüz yaptım. Tekli olanda şimdi yaptımEki Görüntüle 3252387 Eki Görüntüle 3252388
Canım 2. Çizgi 1. Çizgiden daha koyu olursa pik duruma geliyor şu an öyle birşey gözükmüyor

Canım 2. Çizgi 1. Çizgiden daha koyu olursa pik duruma geliyor şu an öyle birşey gözükmüyor
Ben yumurtlama için demiyorum. Bazıları gebeliğide ovilasyonla öğreniyor ya benimde son 3 gündür giderek Bi koyulaşma var. Öncesinde tamamen silikti neredeyse. Acaba buradan gebelikle ilgili Bi yorumlama yapabilir miyim? Bu şekilde giderek koyulaşan ovilasyon testiyle öğrenen var mı onu sormak istedim

Kızlar düzensiz adet görüyorum. Pcos var bende ve gebelik düşünüyorum. 30 nisan 3 4 gün lekelenme tarzı regl oldum daha sonra 19 gün sonra tekrar 3 4 gün lekelenme tarzı regl oldum test yapıyodum 4 5 gün bu şekilde çıktı bugün ayın 29 u yani 10 gün sonra oluyo karnımda ağrı sort ağrısı bel ağrısı baş ağrısı göğsümde şişkinlik var adet belirtileri gibi ama bugün tekrar ovilasyon testi yaptım yine bu şekilde çıktı sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_8108.webp
    IMG_8108.webp
    121,7 KB · Görüntüleme: 21
Back
X