• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oviterella çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet oldunuz?

nurerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
321
73
73
kızlar 16. günüm test negatif çıktı oviterelladan sonra normal adet tarihinden önce adet olunduğunu okumuştum bu dogrumu ?

17. gün oldum ben canım.. 15 günü geçince heveslenmiştim. sevinmemek gerekiyomuş

bende bu ay ilk kez klomen ve catlatma ignesi kullandim 12gun sonra adetim basladi bi hafta erken oldum yani sehir disinda oldugum icin doktora gidemedm aradim anlattim erken adet oldum dedim harika ultrasonla bakmam lazim dedi neyi harika anlamadim sormadimda neyi harika olabilir acep bi fikri olan varmi

bende bu ay ilk kez klomen ve catlatma ignesi kullandim 12gun sonra adetim basladi bi hafta erken oldum yani sehir disinda oldugum icin doktora gidemedm aradim anlattim erken adet oldum dedim harika ultrasonla bakmam lazim dedi neyi harika anlamadim sormadimda neyi harika olabilir acep bi fikri olan varmi

enteresan bi doktorun var mış canım çünkü benm dr. adet oldum diyince hadi ya diyo :))

gercekten enterasan bana sarki soyluyo yumurtalarim buyudugundr git git gidak yumurtam sicak inanmazsan gelde bak hehehehe esime soyliycekmisum moralimi cok yuksek tutuyo saolsun

Back
X