• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitral igne vurulunca 3 gün iliski dedi doktor ama eşim 1. Gunden sonraki 2. Gun ben yorgunum diyip uyumaya gitti. Bir umudum vardi o da gitti

tomris500

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
27
2
1
28
Klomen kullandım kotu bir tadı vardı catlatma ignesinin vurulduğu akşamdan beri ağrısını çekiyorum kabız gaz karın şişkinliği sanci hepsi.Ama esim beni bu yolda tari yolda birakti.Aglayarak yazıyorum bunları...

Canım biliyorum haklısın sinirlenmekte ama erkekler program dahilinde ilskiye girmek konusunda stres yapıyorlar bence o stresle yapamayabiliyorlar belki öyle bi durum olmuştur bu ay bende catlama iğnesi oldum doktorum 1 gün arayla iliski dedi o yüzden olmadı diye canını sıkma bugünü değerlendirin sperm icerde 3 gün yasayabiliyormus

kesinlıkle katılıyorum 3 gun ust uste erkekleri etkılıyor ya hem sprem hem de psikolojik olarak. 3. gun ilişkimizde stres olmuştu resmen ya gelemezsem diye. bir gun ara verınce birsey olmaz erak etme onemlı olan catlama gunu gırılen ılıskı.

Her gün ilişki sperm kalitesini düşürür zaten gün aşırı da olabilir üzülmeyin bu kadar, kaldı ki spermler belli bir süre canlı kalıyor içerde.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, ben de tüp bebek öncesi ilişki olsun dedikleri günlerde zevk almıyordum kaçınıyordum ilişkiden,
o günlerde daha çok stres oluyordum, zoraki ilişki beni bile çok zorladı ki çoğuna da uyamadım zaten, böyle şeyler olabiliyor, rahat olun.

Klomen kullandım kotu bir tadı vardı catlatma ignesinin vurulduğu akşamdan beri ağrısını çekiyorum kabız gaz karın şişkinliği sanci hepsi.Ama esim beni bu yolda tari yolda birakti.Aglayarak yazıyorum bunları...
3 gün peşpeşe ilişki önermek de ne bileyim.
Sperm zaten 48 saatte üretiliyor yenisi.
Neyse. Tek ilişki de yeter merak etmeyin sperm içerde de yaşıyor. Hergünkü ilişkide şans düşük zaten.

Back
X