- 4 Haziran 2025
- 15
- 1
- 1
- 52
- Konu Sahibi 68Yasemin68
-
Ya ben Konya’dan Akdeniz eczanesinden aldım ama bana Aksaray’dan getirdiklerini söylemişlerdiSevgili arkadaşlar,
bizde 68. il Aksaray da yaşıyoruz. acil olarak Ovitrelle 250 gerekli. bulamıyoruz. lütfen yardımcı olun
Telefon numarası bırakıyorum. +90 552 3215124
İzmir de bir arkadaşın elinde vardı en son belki duruyordur ben Kocaeli'nden gidip alacaktım aramadığım eczane kalmadı diyordum İstanbul i, Kocaeli civarı Allah'a şükür en yakınımda ki bir eczanede buldum.İzmir'de bulan varmı iğneyi ya
Merhaba canım istersen benim elimde ovitrelle var gelip alırsan verebilirimİzmir'de bulan varmı iğneyi ya
Benim raporum var gonal iğneyi ödüyor rapor ovitreli ödemiyor 2bine yakın fiyatiİlacı ne kadara aldınız. Benım raporum yok
Çok sevinirim nerdesiniz sizMerhaba canım istersen benim elimde ovitrelle var gelip alırsan verebilirim
Hemen alabilirimÇok sevinirim nerdesiniz siz
Arkadaşınız verirmi peki bana bende izmirdeyimİzmir de bir arkadaşın elinde vardı en son belki duruyordur ben Kocaeli'nden gidip alacaktım aramadığım eczane kalmadı diyordum İstanbul i, Kocaeli civarı Allah'a şükür en yakınımda ki bir eczanede buldum.
Cok sevinirim fiyatı önemli değilMerhaba canım istersen benim elimde ovitrelle var gelip alırsan verebilirim
İzmir Buca'da oturuyorumÇok sevinirim nerdesiniz siz
AA yakınmış bende bornovadayim özelden iletişim numarası atarsanız hemen iletişime geçip alabilirim sizdenİzm
İzmir Buca'da oturuyorum
Bende burda tanımıştım sağolsun size yazmış zatenArkadaşınız verirmi peki bana bende izmirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?