• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrella bulamadim ama aşılama yapildi

denizss

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
289
69
18
38
Merhaba ovitrella malesef piyasada yokmuş herkes bu konuda çok sıkıntı çekiyor eğer tedavi olcaksaniz önceden araştırmaya baslayin lütfen 💞bugün aşılama gunumdu normalde iptal olacakti işlem yumurtamda istenilen büyüklüğe ulaşmıştı 18 20 mm arası doktor çatlatma iğnesi bulamadigimi soyledim islem iptal olacakken olmadi isleme aldılar asilamam yapıldı herşey çok ani oldu işlemden sonra hemen kaldirdilar ve yatmami teklif etmediler saat 430 gibi işlem bitti mesailerinin bitmesine az kalmıştı ilkindede yatirmadilar aklım almıyor tüp bebek merkezinin bir soru sorduğumuzda bile birkaç çalışanın sert ve kaba yaklaşımlarıda çabası devlet kurumu giyinip gidebilirsin dediler 2. Asilamamdi ruhen ve bedenen yorgunum ..umudum yok ama Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin diyorum çok üzgünüm ...herkesin Allah yardımcısı olsun💕

Merhaba inşallah tutar umutsuzluğu kapılama pozitif düşün güzel olur inşallah bende kullandım tüp bebek yaptırıyordum ama buldum ama çok eczane gezdim

Back