U Unalone Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2025 3 1 1 27 7 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Unalone #1 Yakın zamanda bu ilaca sahip olabilenler varsa yardımcı olabilir mi?
G golem Guru Kayıtlı Üye 28 Eylül 2013 18 6 286 35 Erzurum 8 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Unalone #2 Ben de çok paniklemistim. Doktorum başka ilaç verdi ovitrelle yerine. Gonapeptyl gibi bir şeydi adı. Doktorunuzla görüşün isterseniz.
Ben de çok paniklemistim. Doktorum başka ilaç verdi ovitrelle yerine. Gonapeptyl gibi bir şeydi adı. Doktorunuzla görüşün isterseniz.
M madreniz Guru Kayıtlı Üye 23 Mart 2015 125 21 298 8 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Unalone #3 şişli-idil eczanesinde var
UzayKeki Birisi Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2015 421 600 103 8 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Unalone #4 Zeynep kamil etrafındaki eczanelerde çıkıyor genelde
mandalinaliboyoz Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2024 326 160 18 34 8 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Unalone #5 Unalone .!.: Yakın zamanda bu ilaca sahip olabilenler varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben kullandım ama biraz zor buldum. Siz hangi şehirdesiniz? Elimde var o ilaçtan şuanda ama soğuk zincir ne yazık ki.
Unalone .!.: Yakın zamanda bu ilaca sahip olabilenler varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben kullandım ama biraz zor buldum. Siz hangi şehirdesiniz? Elimde var o ilaçtan şuanda ama soğuk zincir ne yazık ki.
U Unalone Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2025 3 1 1 27 10 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Unalone #6 mandalinaliboyoz .!.: Ben kullandım ama biraz zor buldum. Siz hangi şehirdesiniz? Elimde var o ilaçtan şuanda ama soğuk zincir ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Şuanda ilacı bulduk çok şükür, buradan görüp insanlar olursa onlara şifa olsun teşekkür ederim
mandalinaliboyoz .!.: Ben kullandım ama biraz zor buldum. Siz hangi şehirdesiniz? Elimde var o ilaçtan şuanda ama soğuk zincir ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Şuanda ilacı bulduk çok şükür, buradan görüp insanlar olursa onlara şifa olsun teşekkür ederim