• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 10. Gün testim bakarmısınız

Bus13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
1.113
313
53
28
IMG_0195.webp
Ovitrelle 10. Gün bugün vurulduğum günü sayarsam 11. Gün testim hala böyle Ovulasyon yapıyordum o baya silik olunca etkisi geçti sandım ama ne zaman geçiyor bu 😫😫

Eki Görüntüle 3649513 Ovitrelle 10. Gün bugün vurulduğum günü sayarsam 11. Gün testim hala böyle Ovulasyon yapıyordum o baya silik olunca etkisi geçti sandım ama ne zaman geçiyor bu 😫😫
Merhaba sonuç ne oldu acaba benımde iğne gununu saymazsam dun 10. Gundu aynı testten yaptım bu şekılde cıktı ama iğne etkisimi bilemiyorum

Merhaba sonuç ne oldu acaba benımde iğne gununu saymazsam dun 10. Gundu aynı testten yaptım bu şekılde cıktı ama iğne etkisimi bilemiyorum
Benim regl olana kadar testlerim böyle çıktı ve regl oldum maalesef

Hadi ya bende hiç test yapma taraftarı degıldım aslında da merakıma yenık düşüp yaptım kaçıncı gunu reglı oldunuz
Bende aynen öyle oldum maalesef ama hiç mantıklı değil çünkü sürekli pozitif çıkıyor bu ay yapmayacağım inşallah

Bende aynen öyle oldum maalesef ama hiç mantıklı değil çünkü sürekli pozitif çıkıyor bu ay yapmayacağım inşallah
Ben birazda iğnenin etkisi geçtimi acaba diye merak ettım aslında çok umut bağlayaöadım zaten ovulasyon testlerım hala koyu cıkıyo cunku

Kızlar benimkine bakar mısınız iğne gününü sayarsam 12. Gün bugün üsttekini dün yaptım alttakini bu sabah yaptım freely marka bugün ki testte çok hafif artış var gibi ama emin olamıyorum

Eklentiler

• IMG_5910.webp
    IMG_5910.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 29
Back
X