Ovitrelle 12. Gün kan testi

Merhabalar 27 martta ovitrelle iğnesi oldum. 1 hafta sonra doktorum kan testi aldı hcg 3.3 çıktı bir gün sonra tekrar kan aldı 2.23 çıktı bu gün 15. Günüm ve adetim 2 gün gecikti sizce tekrar kan testi yaptırmalı mıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi adet olacakmış gibi hissediyorum

Merhabalar 27 martta ovitrelle iğnesi oldum. 1 hafta sonra doktorum kan testi aldı hcg 3.3 çıktı bir gün sonra tekrar kan aldı 2.23 çıktı bu gün 15. Günüm ve adetim 2 gün gecikti sizce tekrar kan testi yaptırmalı mıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi adet olacakmış gibi hissediyorum
Merhabâ canım doktor benden 6. Gün istedi gebelik testi 21 çıkmıştı 8. Gün 10 10 günde değer sıdırlanmıştı 14 günde gebelik var ise belli olabiliyormuş geç döllenme ihtimali vs olan da olmş okumuştum buradan bence en garanti 17 18 şuan var ise bile kuçuk rakamlar ile ögrenirsin sürekli kan vermeyle ugraaırsın bekleyebilir isen gecikmenin 5. 6. Günü kan ver o zaman degerin yüksek olur hem de bi ihtimal kese görme şansın olabilir

Çok teşekkür ederim 🙏🏻 pazartesi kan vereyim o halde heveslenip üzülmek istemiyorum 😐
Evet canım var ise önce kana sonra idrarda geçer idrar testlerine güven yok benim tüm idrar testlerine silik çıkıp hevesle miştim ama kan kesin sonuç hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır güzel haberlerini bekliyorum haber verirsen çok sevinirim ☺💐

Evet canım var ise önce kana sonra idrarda geçer idrar testlerine güven yok benim tüm idrar testlerine silik çıkıp hevesle miştim ama kan kesin sonuç hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır güzel haberlerini bekliyorum haber verirsen çok sevinirim ☺💐
Bu gün regl oldum. Artık ihtimal kalmadı sanırsam 😞

Back
X